Սառը սուրճ. Թարմացնող ըմպելիք նախաճաշի համար

Սառը սուրճ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Մի բաժակ թունդ սառը սուրճը կարելի է գրեթե նախաճաշ դարձնել՝ պատրաստելով էսպրեսսոյի վրա հիմնված սառը կոկտեյլ՝ կաթով և ընկույզի օշարակով:

Վերջում ըմպելիքի վրա ավելացրեք մի քիչ ցածր յուղայնությամբ հարած սերուցք՝ տեսքը ամբողջականացնելու համար:

Սառը սուրճ

Սառը սուրճ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Էսպրեսսո 1 հատ

_Կաթ 150 մլ

_Սերուցք 11% 50 մլ

_Պնդուկի օշարակ 30 մլ

Սառը սուրճ

Պատրաստման եղանակը

_Սառույցը լցնել բաժակի մեջ, լցնել կաթն ու օշարակը։

_Լցնել էսպրեսսոն բարակ շիթով:

_Սերուցքը հարել, մինչև փրփրի և դնել ըմպելիքի վրա։

Սառը սուրճ

Հաճելի համտեսում:

Տեսանյութ

Ինչպես պատրաստել Շոկ մանժե

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք