Սմբուկի մարինադ 1 օրում. Այնքան համեղ, որ մատները հետը կուտեք

Սմբուկի մարինադ ՊԱՀԱԾՈՆԵՐ

Սմբուկի մարինադ 1 օրում. Այնքան համեղ, որ մատները հետը կուտեք: Այս մարինադից երբեք չեք հոգնի, անհնար է պատկերացնել բուրավետ, հյութալի, համեղ սմբուկով ավելի լավ նախուտեստ: Բաղադրատոմսը պարզ է ու չափազանց հեշտ է պատրաստվում:

Շատ համեղ, նուրբ, անուշաբույր ուտեստ, բոլոր բաղադրիչները հիանալի կերպով համակցված են և լրացնում են միմյանց:

Սմբուկի մարինադ

Սմբուկի մարինադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Սմբուկ 5 հատ
  • Քաղցր պղպեղ 2 հատ
  • Սխտոր 3-6 մեխակ
  • Բուսական յուղ տապակման համար

Մարինադ

  • Ջուր 500 մլ
  • Աղ 1 ճաշի գդալ
  • Շաքար 3 ճաշի գդալ
  • Քացախ 9% 3 ճաշի գդալ
  • Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
  • Սև պղպեղ 10 հատիկ
  • Բուրավետ պղպեղ 5 հատիկ
  • Դափնու տերև 2 հատ:

Սմբուկի մարինադ

Սմբուկի մարինադ. Պատրաստման եղանակը

  1. Վերցնել սմբուկները, մաքրել կեղևը և կտրատել առնվազն 1 սմ հաստությամբ շերտեր, լցնել ամանի մեջ:
  2. Մի փոքր բուսայուղ լցնել տապակի մեջ, տաքացնել, և դրա  մեջ սմբուկները տապակել երկու կողմերից մինչև ոսկեգույն դառնա:
  3. Պատրաստել մարինադը: Դրա համար, ջուրը լցնել մեծ ամանի մեջ, ավելացնել աղ և շաքար, ավելացնել սև պղպեղ, համեմունք, մի քանի դափնու տերև և լցնել բուսական յուղի մեջ: Ամանը դնել վառարանի վրա:
  4. Քաղցր պղպեղը կտրել միջին չափի կտորներով: Հենց մարինադը եռա, դրա մեջ լցնել քացախը: Պղպեղը լցնել մարինադի մեջ և 2-3 րոպե եփել:
  5. Սխտորը մանր կտրատել:
  6. Այժմ ժամանակն է հավաքել ուտեստը: Սմբուկները, պղպեղը, սխտորը շերտերով դասավորել տարայի մեջ, ապա կրկնել նույն հաջորդականությամբ, մինչև բոլոր պատրաստված մթերքները վերջանան: Վրան լցնել մի փոքր սառած մարինադ:
  7. Այժմ պատրաստի մարինադը մեկ օրով թողնել սառնարանում: Դրանից հետո կարող եք մատուցել:

Սմբուկի մարինադ

Սմբուկի մարինադը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Շատ շքեղ Լցոնած ՍՄԲՈՒԿ Հավի Կրծքամսով ․ Սմբուկով Ռուլետ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք