Սմբուկով նախուտեստ. Շատ հարմար ուտեստ ամառային եղանակին

Սմբուկով նախուտեստ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Բանջարեղենային հաճելի կերակուր, որի հիմքը կլինի սմբուկը:

Եթե ​​դուք եփելուց հետո Սմբուկով նախուտեստը թողնեք գիշերը մարինացվի սառնարանում, այն կդառնա էլ ավելի համեղ և կծու: Բայց, նույնիսկ եփելուց անմիջապես հետո այն կատարյալ է ստացվում։

Սմբուկով նախուտեստ

Սմբուկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սմբուկ 3 հատ

_Ալյուր 50 գր

_Ձու 2-3 հատ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Կանաչ սոխ 1 փունջ

_Քաղցր պղպեղ 4 հատ

_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Քացախ 6% 2 ճաշի գդալ

_Սոյայի սոուս 50 մլ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Լոլիկ 4 հատ

Սմբուկով նախուտեստ

Սմբուկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_Սմբուկը կտրատել միջին չափի կտորներով:

_Լցնել տոպրակի մեջ, ավելացնել ալյուրը և թափահարել այնպես, որ սմբուկն ամբողջությամբ ալյուրոտվի։

_Ձվերը խառնել աղի հետ, հարել և սմբուկը զանգվածի մեջ լցնել, խառնել։

_Տապակել կտորները բուսայուղի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը, հանել թղթե սրբիչների վրա դնել, թողնել սառչի։

_Կանաչ սոխը կտրատել և տապակել 2 րոպե։

_Քաղցր պղպեղը կտրատել խորանարդներով և ավելացնել սոխին, տապակել 5 րոպե։

_Սոյայի սոուսը խառնել սխտորի հետ, ավելացնել շաքարավազը, աղ՝ ըստ ճաշակի։

_Սոուսը լցնել բանջարեղենի վրա, խառնել և ավելացնել սմբուկը, խառնել և ծածկել կափարիչով, եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե։

_Ավելացնել լոլիկի խորանարդիկները, խառնել և եփել ևս 10 րոպե։

Սմբուկով նախուտեստ

Այն կարելի է մատուցել որպես տաք նախուտեստ տարբեր կողմնակի ուտեստների և մսային ուտեստների հետ։ Բայց շատ ավելի համեղ է սառեցրած ուտեստը: Գիշերը այն դրեք սառնարանը և մարինացրեք։ Մինչ ճաշը դուք կունենաք շատ թարմ և թեթև բանջարեղենային ուտեստ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Իմամ Բայալդի ամենահամեղ տարբերակը

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք