Սմբուկ պանրով և լոլիկով. Ախորժելի ուտեստ ջեռոցում

Սմբուկ պանրով և լոլիկով ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Պատրաստեք սմբուկ պանրով և լոլիկով, բայց մի փոքր այլ կերպ: Բաղադրիչները նույնն են, բայց պատրաստման եղանակը կարող են տարբեր լինել։

Այս դեպքում ուղղակի միջուկը քսել սմբուկի շրջանակների վրա։ Պարզ, արագ, համեղ և շատ էսթետիկորեն հաճելի:

Իհարկե, կծու համի հասկացությունը բավականին հարաբերական է։ Ինչպես տեսնում եք, սմբուկի բաղադրատոմսում օգտագործվում է միայն մեկ պճեղ սխտոր, մի քիչ պղպեղ և պապրիկա: Կարգավորեք այս բաղադրիչների քանակությունը, որպեսզի ուտեստը չափավոր կծու լինի ձեզ համար։

Սմբուկ պանրով և լոլիկով

Սմբուկ պանրով և լոլիկով. Բաղադրիչներ

_Սմբուկ 1 հատ

_Սերուցքային պանիր 300 գ

_Լոլիկ 2 հատ

_Ձու 1 հատ

_Սխտոր 1 պճեղ

_Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_Պապրիկա 1 թեյի գդալ

_Չորացրած մաղադանոս 1 թեյի գդալ

_Մանանեխ՝ ըստ ճաշակի

_Քնջութ՝ ըստ ճաշակի

_Չորահացի փշրանքներ ըստ ճաշակի

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

Սմբուկ պանրով և լոլիկով Սմբուկ պանրով և լոլիկով

Սմբուկ պանրով և լոլիկով. Պատրաստման եղանակը

_Սմբուկը շրջանաձև կտրատել, վրան լցնել արևածաղկի ձեթ, աղ և խառնել։

_Տապակել շրջանակները տապակի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից:

_Սերուցքային պանիրը տրորել պատառաքաղով:

_Ավելացնել մանր կտրատած լոլիկները, ճզմած սխտորը, ձուն, մայոնեզը, աղը, պղպեղը, մանանեխը, մաղադանոսը և պապրիկան ​​և խառնել։

_Սմբուկները թաթախել չորահացերի մեջ:

_Տապակը ծածկել յուղաթղթով, այն յուղել բուսական յուղով։

_Տապակի վրա շարել սմբուկի կտորները, վրան դնել պանրի միջուկը, ցանել քնջութ։

_Թխել 10 րոպե նախապես 200°C տաքացրած ջեռոցում։

Սմբուկ պանրով և լոլիկով

Ջեռոցում սմբուկը շատ համեղ դարձնելու համար անպայման օգտագործեք բարձրորակ սերուցքային պանիր։ Ի դեպ, այս բաղադրիչը կարելի է փոխարինել կաթնաշոռով։ Պարզապես անպայման լավ տրորել, մինչև գնդիկներն անհետանան:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լցոնած սմբուկ

Խնդրում ենք Գնահատեք