Պատրաստեք սմբուկ պանրով և լոլիկով, բայց մի փոքր այլ կերպ: Բաղադրիչները նույնն են, բայց պատրաստման եղանակը կարող են տարբեր լինել։
Այս դեպքում ուղղակի միջուկը քսել սմբուկի շրջանակների վրա։ Պարզ, արագ, համեղ և շատ էսթետիկորեն հաճելի:
Իհարկե, կծու համի հասկացությունը բավականին հարաբերական է։ Ինչպես տեսնում եք, սմբուկի բաղադրատոմսում օգտագործվում է միայն մեկ պճեղ սխտոր, մի քիչ պղպեղ և պապրիկա: Կարգավորեք այս բաղադրիչների քանակությունը, որպեսզի ուտեստը չափավոր կծու լինի ձեզ համար։
Սմբուկ պանրով և լոլիկով. Բաղադրիչներ
_Սմբուկ 1 հատ
_Սերուցքային պանիր 300 գ
_Լոլիկ 2 հատ
_Ձու 1 հատ
_Սխտոր 1 պճեղ
_Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
_Պապրիկա 1 թեյի գդալ
_Չորացրած մաղադանոս 1 թեյի գդալ
_Մանանեխ՝ ըստ ճաշակի
_Քնջութ՝ ըստ ճաշակի
_Չորահացի փշրանքներ ըստ ճաշակի
_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի
Սմբուկ պանրով և լոլիկով. Պատրաստման եղանակը
_Սմբուկը շրջանաձև կտրատել, վրան լցնել արևածաղկի ձեթ, աղ և խառնել։
_Տապակել շրջանակները տապակի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից:
_Սերուցքային պանիրը տրորել պատառաքաղով:
_Ավելացնել մանր կտրատած լոլիկները, ճզմած սխտորը, ձուն, մայոնեզը, աղը, պղպեղը, մանանեխը, մաղադանոսը և պապրիկան և խառնել։
_Սմբուկները թաթախել չորահացերի մեջ:
_Տապակը ծածկել յուղաթղթով, այն յուղել բուսական յուղով։
_Տապակի վրա շարել սմբուկի կտորները, վրան դնել պանրի միջուկը, ցանել քնջութ։
_Թխել 10 րոպե նախապես 200°C տաքացրած ջեռոցում։
Ջեռոցում սմբուկը շատ համեղ դարձնելու համար անպայման օգտագործեք բարձրորակ սերուցքային պանիր։ Ի դեպ, այս բաղադրիչը կարելի է փոխարինել կաթնաշոռով։ Պարզապես անպայման լավ տրորել, մինչև գնդիկներն անհետանան:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լցոնած սմբուկ