Սնկով ապուր մակարոնով. Պահքի շրջանն այլևս չի լինի դժվար օրերի շարք երբ սնվում եք անհամ ուտեստներով

Սնկով ապուր մակարոնով ԱՊՈՒՐՆԵՐ

Սնկով ապուր մակարոնով. Այս բուրավետ առաջին ուտեստը կարելի է եփել 20-30 րոպեում, քանի որ հիմքում չկա մսի կամ հավի արգանակ։

Անյուղ սնկով ապուրը համեղ է ստացվում և չի ծանրաբեռնում ստամոքսը։ Այն իսկապես կարելի է մատուցել որպես առաջին ճաշատեսակ, այլ ոչ թե որպես անկախ ճաշ: Ապուրը լրացրեք սենդվիչով, տոստով կամ կրուտոններով:

Ծոմապահությունը չպետք է ընկալվի որպես սահմանափակում, քանի որ դա հնարավորություն է: Կարող եք փորձել նոր մթերքներ և հետաքրքիր համադրություններ։ Իսկ առանց մսի կերակուրների մեծ մասը նույնիսկ ավելի համեղ է, օրինակ՝ շամպինիոնով ապուրը։

Մակարոնեղենով ապուր պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ոչ միայն թարմ շամպինիոններ, այլև չորացրած սունկ։ Իհարկե, այս կերպ առաջին ուտեստը աներևակայելի համեղ կստացվի։ Անտառի բնական բույրը երաշխավորված է:

Սնկով ապուր մակարոնով
Սնկով ապուր մակարոնով. Բաղադրիչներ

_Շամպինիոններ 400 գ

_Սոխ 1 հատ

_Գազար 1 հատ

_Կարտոֆիլ 2 հատ

_Արևածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ

_Բանջարեղենի խառնուրդ 2 ճաշի գդալ

_Ջուր 1,5 լ

Սնկով ապուր մակարոնով

Սնկով ապուր մակարոնով. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ, չորացնել և կտրել սունկը կտորներով: Տապակը տաքացնել արևածաղկի ձեթով և տապակել սունկը։

_Սոխը կտրատել խորանարդիկներով մեջ, իսկ գազարը՝ շերտերով։ Բանջարեղենն ավելացնել սունկին և տապակել մինչև փափկի, կտրատած գազարը լցնել ջրի մեջ և արգանակը հասցնել եռման աստիճանի։

_Կարտոֆիլը մաքրել և կտրատել խորանարդիկներով։ Բանջարեղենը լցնել արգանակի մեջ, եփել 5 րոպե։

_Ավելացնել մակարոնեղեն և բանջարեղենային համեմունք: Ապուրը եփել ևս 4 րոպե։ Դրանից հետո ծածկել տապակը կափարիչով և թող, որ ուտեստը եփվի:

Սնկով ապուր մակարոնով
Սնկով ապուր պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ոչ միայն բանջարեղենի խառնուրդը, այլ նաև այլ համեմունքներ։
Խորհուրդ ենք տալիս չչափազանցնել համեմունքները, որպեսզի պատրաստի ուտեստի մեջ զգացվի բնական սնկի համը։

Ինչպես տեսնում եք, պասային ապուրը պատրաստելու համար շատ ժամանակ կամ թանկարժեք բաղադրիչներ չեն պահանջվում։
Ամեն ինչ պարզ է և արագ:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք