Սնկով և խնձորով Աղցան. Զարմացրեք ձեր հյուրերին պարզ բաղադրիչներից պատրաստված նոր և անսովոր ուտեստով

Սնկով և խնձորով Աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Պատրաստեք Սնկով և խնձորով Աղցան, եթե հոգնել եք դասական աղցաններից, որոնց համերի սովորական համադրությունը ոչ մեկին չի զարմացնի։

Քաղցր և թթու խնձորը մարինացված սոխով այս նախուտեստի ուշագրավ կետն է: Նման բաղադրիչների շնորհիվ աղցանը հիանալի է ստացվում, ունի թարմ և օրիգինալ համ։ Ուստի նման անզուգական ուտեստի մեկ պատառով բավարարվել ուղղակի անիրատեսական է։

Որպես այս խորտիկի սոուս, կարող եք օգտագործել մայոնեզը (տնական կամ գնված): Եթե ​​ցանկանում եք աղցանն ավելի քիչ կալորիական դարձնել, օգտագործեք թթվասեր կամ հունական մածուն։ Այն ոչ պակաս համեղ ու սննդարար կստացվի։

Սնկով և խնձորով Աղցան

Սնկով և խնձորով Աղցան. Բաղադրիչներ

_Ձու 3 հատ

_Խնձոր 1 հատ

_Սոխ 0,5 հատ

_Եգիպտացորեն 170 գ

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_Աղ ըստ ճաշակի

_Մաղադանոս ըստ ճաշակի

_Արևածաղկի ձեթ 1,5 ճաշի գդալ

_Խնձորի քացախ 1 թեյի գդալ

_Մայոնեզ ըստ ճաշակի

_Շամպինիոններ 300 գ

_Մանանեխ 1 թեյի գդալ

Սնկով և խնձորով Աղցան Սնկով և խնձորով Աղցան

Սնկով և խնձորով Աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Սունկը մանր կտրատել, տապակել արևածաղկի ձեթով տաք թավայի մեջ։

_Ավելացնել աղ և սև պղպեղ, խառնել:

_Մաղադանոսը լվանալ, մանր կտրատել։ Խորը ամանի մեջ խառնել սունկն ու կանաչիները, լավ խառնել։

_Պինդ խաշած ձվերը մաքրել, կտրատել փոքր խորանարդիկներով։

_Մաքրել խնձորը, պտղամիսը կտրատել փոքր խորանարդիկներով։

_Կլպել մեծ կարմիր սոխի կեսը, շատ նուրբ կտրատել։

_Առանձին ամանի մեջ խառնել սոխը խնձորի հետ։

_Ավելացնել խնձորի քացախ (այն կարելի է փոխարինել կիտրոնի հյութով) և մանանեխ։ Մանրակրկիտ խառնել։

_Այժմ կազմել աղցանը։ Ափսեի վրա լցնել կտրատած ձվերը։ Թեթևակի սեղմել, վրան մայոնեզի ցանց նկարել։

_Այնուհետև լցնել եգիպտացորենը՝ հավասարաչափ բաշխելով։ Վրան քսել քիչ քանակությամբ մայոնեզ:

_Այնուհետև հետևում են խնձորի և սոխի շերտերը, որոնց պետք է կրկին քսել մայոնեզ:

_Վրան լցնել կանաչիներով սունկը, որի վրա գծում ենք մայոնեզի ցանց:

_Աղցանը դնել սառնարանում 1 ժամով ներծծման համար:

Սնկով և խնձորով Աղցան

Սնկով և խնձորով Աղցանը կարելի է դնել կոկիկ շերտերով կամ պարզապես խառնել խորը ամանի մեջ։ Եթե ​​կանգ եք առել առաջին տարբերակի վրա, խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել 20 սմ տրամագծով հատուկ խոհարարական օղակ, որի շնորհիվ պատրաստի աղցանը շատ տպավորիչ և գեղեցիկ կլինի:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սիսեռով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք