Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Արագ ընթրիք

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Արագ ընթրիք

Փորձում եք առաջին կտորը, որին հաջորդում է երկրորդը, երրորդը … Մեղրի նման, պիցցան նույնպես շատ տարօրինակ բան է: Եթե ​​այն կա, ուրեմն անմիջապես չկա: Մենք կիսում ենք ձեզ հետ հագեցնող տնական սուպերպիցցայի բաղադրատոմսը, որի նույնիսկ մեկ կտորը ձեզ մեծ հաճույք և հագեցում կբերի:

Թխելու եղանակը հեռու է բարակ հիմքի վրա պատրաստվող դասական նախատիպից: Մեր պիցցան ավելի շատ նման է կարկանդակի, բարձր և շերտերով: Որքան շատ լցոն լինի, այնքան ավելի համեղ կլինի ձեր նախընտրած ուտեստը:

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ցորենի ալյուր 350 գ
  • Խմորիչ 10 գ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Ջուր 150 մլ
  • Ձիթապտղի յուղ 2 ճաշի գդալ
  • Սոխ 1 հատ
  • Շամպինիոն 200 գ
  • Խոզապուխտ 150 գ
  • Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
  • Կոշտ պանիր 150 գ
  • Կետչուպ 6 ճաշի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

  1. Ալյուրը մաղել խորը ամանի մեջ: Ավելացնել խմորիչ, աղ, տաք ջուր և ձիթապտղի յուղ:
  2. Խմորը հունցել: Ծածկել ամանը սրբիչով և թողնել այն տաք տեղում մնա 45 րոպե:
  3. Կտրել սոխը, խոզապուխտը և սունկը փոքր խորանարդներով:
  4. Տապակել ամեն ինչ թավայի մեջ փոքր քանակությամբ արևածաղկի ձեթով:
  5. Հասունացած խմորը գրտնակել երկարավուն ուղղանկյունի ձևով:
  6. Վրան քսել կետչուպ, պանրի կտորները լցնել և վերևում ավելացնել լցոնը:
  7. Խմորը ոլորել ռուլետի նման և կտրել 10 սմ լայնությամբ շերտեր:
  8. Տեղադրել կտորները կլոր ձևամանի մեջ: Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե:

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիցցա առանց խմորն թխելու

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք