Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Արագ ընթրիք
Փորձում եք առաջին կտորը, որին հաջորդում է երկրորդը, երրորդը … Մեղրի նման, պիցցան նույնպես շատ տարօրինակ բան է: Եթե այն կա, ուրեմն անմիջապես չկա: Մենք կիսում ենք ձեզ հետ հագեցնող տնական սուպերպիցցայի բաղադրատոմսը, որի նույնիսկ մեկ կտորը ձեզ մեծ հաճույք և հագեցում կբերի:
Թխելու եղանակը հեռու է բարակ հիմքի վրա պատրաստվող դասական նախատիպից: Մեր պիցցան ավելի շատ նման է կարկանդակի, բարձր և շերտերով: Որքան շատ լցոն լինի, այնքան ավելի համեղ կլինի ձեր նախընտրած ուտեստը:
Содержание
Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ցորենի ալյուր 350 գ
- Խմորիչ 10 գ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Ջուր 150 մլ
- Ձիթապտղի յուղ 2 ճաշի գդալ
- Սոխ 1 հատ
- Շամպինիոն 200 գ
- Խոզապուխտ 150 գ
- Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
- Կոշտ պանիր 150 գ
- Կետչուպ 6 ճաշի գդալ
- Արևածաղկի ձեթ
Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
- Ալյուրը մաղել խորը ամանի մեջ: Ավելացնել խմորիչ, աղ, տաք ջուր և ձիթապտղի յուղ:
- Խմորը հունցել: Ծածկել ամանը սրբիչով և թողնել այն տաք տեղում մնա 45 րոպե:
- Կտրել սոխը, խոզապուխտը և սունկը փոքր խորանարդներով:
- Տապակել ամեն ինչ թավայի մեջ փոքր քանակությամբ արևածաղկի ձեթով:
- Հասունացած խմորը գրտնակել երկարավուն ուղղանկյունի ձևով:
- Վրան քսել կետչուպ, պանրի կտորները լցնել և վերևում ավելացնել լցոնը:
- Խմորը ոլորել ռուլետի նման և կտրել 10 սմ լայնությամբ շերտեր:
- Տեղադրել կտորները կլոր ձևամանի մեջ: Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե:
Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պիցցա առանց խմորն թխելու
Facebook Comments