Սոխի մարինադ. Աղցաների և այլ համեղ ուտելիքների համար 

Սոխի մարինադ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Սոխի մարինադ. Աղցաների և այլ համեղ ուտելիքների համար

Այսպիսի արագ թթու սոխը կարելի է մատուցել մսի հետ, օգտագործել աղցանների, խորովածի համար:

Կարելի է սովորականի պես կարտոֆիլ խաշել, տապակել միսը և մարինացված սոխով ընթրել:

Սոխի մարինադ

Սոխի մարինադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սոխ 4 փոքր գլուխ

_Ջուր 250 գր

_Քացախ 9% 65-70 գր

_Շաքար 50 գր (3 ճաշի գդալ)

_Աղ 0,5 ճաշի գդալ

Սոխի մարինադ

Սոխի մարինադ. Պատրաստման եղանակը

_Կտրել սոխը կիսաօղակներով, կարելի է կտրատել օղակներով և դնել բանկայի մեջ:

_Խառնել ջուրը, շաքարավազը, աղը և եռացնել: Երբ եռա, կարելի է լցնել քացախը:

_Լցնել մարինադը սոխի վրա, ծածկել և թողնել 1,5 ժամ:

_Երբ բանկան սառչի, դնել այն սառնարանը: Այս սոխը համեղ է սառը վիճակում:

Սոխի մարինադ

Աղցաններին ավելացնելուց առաջ քամել սոխը և մանր կտրատել:
Այս կերպ կարող եք մարինացնել ցանկացած կտրատած բանջարեղեն, փորձեք, համեղ է ստացվում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բրոկոլի ենք թթու դնում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք