Սոտե լոբով և տոֆուով. Տապակած բանջարեղենի այս տարբերակը պահքի օրերին շատ հարմար ուտեստ է

Սոտե լոբով և տոֆուով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պատրաստեքհամեղ ու հետաքրքիր սոտե լոբով և տոֆուով: Այն հիանալիորեն դիվերսիֆիկացնում է ինչպես բուսակերների, այնպես էլ համոզված միս ուտողների ճաշացանկը:

Հավանաբար, յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի ունի բանջարեղենի թխման իր բաղադրատոմսը: Թվում է, թե ինչ կարող է լինել ավելի հեշտ: Այն պատրաստվում է արագ, բայց ստացվում է համեղ և օգտակար։ Բայց մի քանի բաղադրիչ ավելացնելով՝ այս ուտեստը կարելի է էլ ավելի լավ ու հագեցնող դարձնել։

Պատրաստման մեջ բարդ բան չկա, նույնիսկ սկսնակը կարող է գլուխ հանել դրանից: Հետևեք բաղադրատոմսին և զգուշորեն խառնեք բաղադրիչները բահիկով (բանջարեղենի կտորները պետք է անփոփոխ մնան): Ծաղկակաղամբի փոխարեն կարող եք օգտագործել բրոկկոլի։ Պահածոյացված լոբին փոխարինեք սովորական խաշած լոբով:

Սոտե լոբով և տոֆուով

Սոտե լոբով և տոֆուով. Բաղադրիչներ

_Շամպինիոններ 200 գ

_Սոխ 1 հատ

_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ

_Դդմիկ 1 հատ

_Ծաղկակաղամբ 200 գ

_Չիլի պղպեղ 0,5–1 հատ

_Սխտոր 2-3 պճեղ

_Պահածոյացված լոբի 200–250 գ

_Տոֆու պանիր 300 գ

_Սոյայի սոուս 3 ճաշի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ

_Համեմ ըստ ճաշակի

Սոտե լոբով և տոֆուով
Սոտե լոբով և տոֆուով. Պատրաստման եղանակը

_Սոխը, բուլղարական պղպեղը և դդմիկը կտրատել կամայական կտորներով:

_Բանջարեղենը լցնել տաքացրած բուսայուղով կաթսայի մեջ (կամ խորը տապակի մեջ)։

_Ավելացնել մանր կտրատած սունկը, խառնել։

_Տապակել մարմանդ կրակի վրա մոտ 5 րոպե։

_Ծաղկակաղամբը կտրատել ծաղկաբույլերով, ավելացնել կաթսայի մեջ և եփել ևս 2 րոպե, չիլի պղպեղն ու սխտորը մանր կտրատել, նույնպես ավելացնել բանջարեղենը։

_Կաթսայի մեջ լցնել պահածոյացված լոբին և կտրատած տոֆուն:

_Խառնել ամեն ինչ և շոգեխաշել կափարիչի տակ, մինչև բանջարեղենը փափկի:

_Լցնել սոյայի սոուսը, շաղ տալ կտրատած համեմ:

_Խառնել և թողնել, որ մի քիչ շոգեխաշվի կափարիչի տակ։

Սոտե լոբով և տոֆուով

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բլղուրով և ոսպով աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք