Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով. Պատրաստեք համեղ մակարոնեղեն

Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով. Պատրաստեք համեղ մակարոնեղեն: Ճաշատեսակը կատարյալ է ռոմանտիկ ընթրիքի համար, և միանգամայն գոհացուցիչ է, այն արագ է հագեցնում, այնպես որ տղամարդուն անպայման դուր կգա:

Ստացվում է բավականին հյութալի, համը պայծառ և բազմազան է բանջարեղենի և համեմունքների առկայության շնորհիվ: Բացի այն, որ սպագետի աղացած մսով շատ գոհացնող է, այն նաև շատ համեղ է:

Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով

Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Սպագետի 300 գր
  • Կարագ 20 գր
  • Գազար 0.5 հատ
  • Աղացած միս 250 գր
  • Սոխ 1 հատ
  • Ալյուր 1 ճաշի գդալ
  • Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ
  • Պապրիկա 0.5 թեյի գդալ
  • Սխտոր 1 պճեղ
  • Շաքար 0.5 թեյի գդալ
  • Ջուր 150 մլ
  • Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ
  • Կոշտ պանիր 30 գր
  • Աղը ըստ համտեսի
  • Աղացած սև պղպեղ ըստ համտեսի

Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով

Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով. Պատրաստման եղանակը

  1. Վերցնել մեծ խորը կաթսա (այնպես, որ հարմար լինի սպագետտի պատրաստել), ջուրը լցնել դրա մեջ, դնել կրակի վրա, հասցնել եռման, ավելացնել աղ, ապա մակարոնեղենը դնել եռացրած ջրի մեջ և պատրաստել դրանք փաթեթի վրա նշված տրված ցուցումների համաձայն:
  2. Պատրաստի սպագետին շրջել քամիչի վրա՝ հեռացնելով ջուրը: Այնուհետև սպագետին տապակի մեջ դնել, մի կտոր կարագ ավելացնել, խառնել:
  3. Կտրեք սոխը փոքր խորանարդներով, քերել գազարը խոշոր քերիչով: Լցնել տապակի մեջ քիչ քանակությամբ բուսական յուղ, տապակը դնել կրակին: Հենց յուղը տաքանա, ավելացրեք արդեն պատրաստված սոխն ու գազարը: Բանջարեղենը տապակել միջին կրակի վրա, անընդհատ խառնելով դրանք, հասցնել փափուկ վիճակի:
  4. Այժմ տապակի մեջ ավելացնել աղացած միսը: Լավ կլինի, եթե միսն աղաք ինքերդ, ոչ թե օգտագործեք գնվածը: Կարող է օգտագործվել ցանկացած միս` տավարի, խոզի, հնդկահավ և նույնիսկ հավի:
  5. Շարունակեք տապակել բաղադրիչները, պարբերաբար խառնելով դրանք, մինչև գույնը փոխվի: Դրանից հետո ավելացնել համեմունքներ, մասնավորապես՝ աղ, սև պղպեղ և պապրիկա: Այնուհետև մի քիչ ալյուր ավելացնել: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտ և ավելացնել տոմատի մածուկը:
  6. Աղացած միսը բանջարեղենով և համեմունքներով խառնելուց հետո լցնել տաք ջրի մեջ: Կրկին խառնել ամեն ինչ լավ և եփել տապակի պարունակությունը 5-7 րոպե ցածր ջերմության վրա: Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել մի քիչ ավելի շատ աղ, ինչպես նաև ճզմած սխտոր և շաքարով, խառնել սոուսը ևս 5 րոպե:
  7. Քերել խոշոր քերիչով մի քիչ պանիր: Հիմա, երբ ամեն ինչ պատրաստ է, նախապես եփած սպագետին լցնել ափսեների վրա, վերևում տարածել տոմատի սոուսը աղացած միսով և վրան ցանել քերած պանիր:

Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով

Սպագետին աղացած մսով և լոլիկի մածուկով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք