Սպագետի հավի մսով. Իտալական հայտնի Կարբոնարայի տարբերակ

Սպագետի հավի մսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սպագետի հավի մսով. Իտալական հայտնի Կարբոնարայի տարբերակ

Այս ուտեստի դասական տարբերակում սպագետին պատրաստվում է գուանչիալեով (խոզի այտի մսով), բայց մենք որոշեցինք իտալական կարբոնարան հարմարեցնել մեր իրողություններին:

Ձեզ հարկավոր է սովորական հավի կրծքամիս և խոզապուխտ: Սոուսի համար միայն պարմեզանն է բավարար: Դրա բացակայության դեպքում, վերցրեք ձեր սիրած կոշտ պանիրը: Երբ ձվի խառնուրդին ավելացնում են սերուցք, ապա հավով կարբոնարան դառնում է ավելի յուղալի:

Սպագետի հավի մսով

Սպագետի հավի մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 1 հատ
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Պարմեզան 85 գ
  • Խոզապուխտ 115 գ
  • Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ
  • Սպագետի 340 գ
  • Ձու 4 հատ
  • Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի

Սպագետի հավի մսով

Սպագետի հավի մսով

Սպագետի հավի մսով. Պատրաստման եղսնակը

  1. Հավի կրծքամիսը կտրել 1 սմ կտորների, համեմել և աղ անել:
  2. Քերել պարմեզանը, մի մասը մի կողմ դնել:
  3. Կտրել խոզապուխտը: Տաքացնել ձիթապտղի յուղը թավայի մեջ, ավելացնել խոզապուխտը և խառնելով այն տապակել:
  4. Ավելացնել հավի կրծքամիսը և թավայի մեջ տապակել մինչև եփվի խոզապուխտի հետ միասին:
  5. Եռացնել ջուրը, աղ անել, ավելացնել սպագետին և եփել մինչև պատրաստ լինելը: Մինչ մակարոնեղենը եփվում է, ձվերը հարել պանրի կեսի և պղպեղի հետ միասին:
  6. Մակարոնով կաթսայից 50 մլ ջուր վերցնել բաժակով, իսկ մնացած հեղուկը քամել լվացարանի մեջ: Տապակը կրկին կրակի վրա դնել, և սպագետին միանգամից լցնել մսի վրա:
  7. Ձվի խառնուրդը լցնել սպագետիի վրա և անընդհատ խառնել ուտեստը: Աստիճանաբար ավելացնել 1 ճաշի գդալ ջուր:
  8. Պատրաստի ուտեստի վրա ցանել մնացած պարմեզան պանիրը և ցանկության դեպքում զարդարել մաղադանոսով:

Սպագետի հավի մսով

Այս ճաշատեսակն իսկական գտածո է, եթե հյուրեր եք ընդունում և ցանկանում եք զարմացնել նրանց: Ամենալավն այն է, որ հարկավոր չէ ժամերով կանգնել վառարանի մոտ և նախօրոք պատրաստել մթերքները: Այս կարբոնարան շատ արագ է պատրաստվում:

Սպագետին հավի մսով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Վերմիշելով փլավ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք