Վարունգի թթու. Ընդամենը 1 օրում պատրաստեք թեթև և խրթխրթան թթու

վարունգ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Վարունգի թթու. Ընդամենը մեկ օրում պատրաստեք թեթև և խրթխրթան թթու: Կարծում եք դա հնարավոր չէ՞: Փորձեք և համոզվեք, որ իհարկե հնարավոր է:

Ձեր սեղանին առկա, նուրբ սխտորի բույրով, ախորժելի, քիչ աղած վարունգները կգրավեն յուրաքանչյուրի ուշադրությունը: Այս բաղադրատոմսի համաձայն պատրաստված վարունգները խրթխրթան են, չափավոր աղ արած և այդ դեպքում էլ չեն կորցնում թարմ վարունգի զմրուխտի գույնը:

Այս վարունգով ուտեստը մեծ ջանքեր չի պահանջում, և նույնիսկ անփորձ խոհարարը կկարողանա պատրաստել այն: Եկեք վարունգը թթու դնենք և գոհացնեն բոլորին:

Վարունգի թթու

Վարունգի թթու. Բաղադրիչներ

  • 1,5 կգ թարմ վարունգ
  • աղ — 2 ճաշի գդալ
  • 10 հատիկ սև պղպեղ
  • մեկուկես լիտր ջուր
  • մի քանի խոշոր գլուխ սխտոր
  • շաքար — 1 թեյի գդալ
  • բալի, հաղարջի տերևներ, ծովաբողկ տերևներ, սամիթի ծաղկաբույլեր:

Վարունգի թթու

Վարունգի թթու. Պատրաստման եղանակը

  1. Վարունգները լավ լվանալ և ծայրերը կտրում են երկու կողմերից:
  2. Ջրի մեջ ավելացրեք շաքարավազ, աղ և հասցրեք ամեն ինչ եռալ: Դրանից հետո աղաջուրը հանեք կրակից և թողեք մնա 5 րոպե:
  3. Լվացված ծովաբողկ տերևները, սամիթի բույլերը, բալի և հաղարջի տերևները դրվում են երեք լիտրանոց բանկայի ներքևում: Լցնել մի քանի հատիկ սև պղպեղ:
  4. Կտրատված սխտորի պճեղները նույնպես շարվում են բանկայի մեջ:
  5. Բանկայի կեսը շարվում են մշակված վարունգներով, այժմ շարել տերևների, համեմունքների շերտը և կրկին շարում վարունգները մինչև բանկայի վերջը:
  6. Վերևում նորից դրեք սամիթի բույլեր, ծովաբողկի և հաղարջի տերևներ:
  7. Լցնել աղաջուրը մինչև բանկայի վերևը, փակեք կապրոնե կափարիչով և թողեք այն 24 ժամ սենյակային ջերմաստիճանում:
  8. Մեկ օր հետո վարունգները պատրաստ են օգտագործման համար:
  9. Աղած վարունգների ցնցող համը կգերի բոլորին: Նման վարունգները կզարդարեն ցանկացած սեղան և կուրախացնեն հյուրերին:

Այս բաղադրատոմսը հարմար է, քանի որ ցանկացած եղանակի կարելի է պատրաստել Վարունգի թթու:

Հեշտ ու արագ կարելի է պատրաստել նաև այս թթուն։

Նաև տեսանյութ խառը թթու դնելու լավ տարբերակով․

Բրոկոլի Ենք Թթու Դնում — Անհավանական Համեղ Թթու

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք