Տապակած բանան. Խրթխրթան կեղևով և նուրբ փափուկ միջուկով քաղցրավենիքը դուր կգա ողջ ընտանիքին

Տապակած բանան ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Երբևէ մտածե՞լ եք, որ կարելի է պատրաստել Տապակած բանան

Զբաղված աշխատող մայրերը միշտ էլ բավական ժամանակ չեն ունենում բարդ ուտեստներ և համեղ աղանդեր պատրաստելու համար, սակայն նրանք ցանկանում են հաճույք պատճառել իրենց սիրելի երեխաներին և ամուսնուն։ Բարեբախտաբար, այսպիսի արագ և հեշտ բաղադրատոմսերն օգնության են հասնում:

Այս ուտեստը գալիս է Արևելյան Ասիայից և տարածված է Չինաստանում և Հնդկաստանում: Անպայման փորձեք, այն դուր կգա բոլորին:

Տապակած բանան

Տապակած բանան. Բաղադրիչներ

_Բանան 4 հատ

_Բրնձի ալյուր 100 գ

_Գազավորված ջուր 100 մլ

_Արևածաղկի ձեթ 150 մլ

_Շաքարի փոշի ըստ ճաշակի

Տապակած բանան

Տապակած բանան. Պատրաստման եղանակը

_Խորը ամանի մեջ խառնել բրնձի ալյուրը հանքային գազավորված ջրի հետ և զանգվածը հասցնել համասեռ խտության։

_Մաքրեք բանանները և յուրաքանչյուրը կտրատեք 3 մասի։ Այնուհետև կտորները թաթախել խմորի մեջ, որպեսզի ամբողջությամբ ծածկվեն դրանով։

_Տապակել բանանը միջին ջերմության վրա տաք յուղի մեջ, մինչև հայտնվի գեղեցիկ ոսկե կեղև։

_Տապակից հանելուց հետո դնել թղթե սրբիչի վրա՝ ավելորդ յուղը հեռացնելու համար։

Տապակած բանան

Մատուցելուց առաջ պատրաստի աղանդերի վրա ցանել շաքարի փոշի կամ լցնել շոկոլադե սոուս։ Որպես հավելում, վերցրեք պաղպաղակ, անանուխ և թարմ մրգեր:

Պատրաստեք հաճույքով և փորձեք:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խնդրում ենք Գնահատեք