Այս անգամ առաջարկում ենք պատրաստել Տապակած բուլղարական պղպեղ: Այս նախուտեստը կարելի է անմիջապես ուտել, կամ տեղավորել փոքրիկ տարաների մեջ, դնել զով տեղում և կարող եք բավականին երկար պահել։ Հետևեք հրահանգներին և ամեն ինչ լավ կստացվի:

Տապակած բուլղարական պղպեղ. Բաղադրիչներ
_Բուլղարական պղպեղ 1 կգ
_Սխտոր 5-6 պճեղ
_Չիլի պղպեղ 1 հատ
_Քացախ 100 մլ
_Աղ 40 գ
_Արևածաղկի ձեթ 100 մլ

Տապակած բուլղարական պղպեղ. Պատրաստման եղանակը
_Արևածաղկի ձեթի մեջ տապակել նախապես լվացված և չորացրած պղպեղը։ Երբ բանջարեղենը սառչի, զգուշորեն հեռացրեք կեղևը:
_Սոուսը պատրաստելու համար կեղևահան արված սխտորի պճեղները և չիլի պղպեղը կտրատել, խառնել աղի և քացախի հետ։
_Լցնել սոուսը պղպեղի վրա, այնուհետև վերցնել բանկա կամ տարա և պատրաստի պղպեղները դնել դրա մեջ:
_Սխտորով խառնուրդը լցնել պղպեղի վրա և ծածկել ամանը կափարիչով:
Շնորհավորում ենք, շաբաթվա ընթրիքի կամ տոնական ճաշի հիանալի հավելումը պատրաստ է:
Այժմ դուք գիտեք, թե ինչպես կարելի է պատրաստել բուլղարական պղպեղը ոչ սովորական ձևով: Մի մոռացեք ուղարկել այս բաղադրատոմսը ձեր սիրելի ընկերուհուն, նա նույնպես պետք է փորձի նման համեղ նախուտեստ պատրաստել:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կարմիր պղպեղ պատրաստելու հիանալի բաղադրատոմս