Տապակած դդմիկով աղցան. Օրիգինալ տաք նախուտեստ՝ արևելյան բաղադրատոմսով

Տապակած դդմիկով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Տապակած դդմիկով աղցանը կզարմացնի ձեզ պարզ բաղադրիչների հավաքածուով։
Տաք նախուտեստների սիրահարները անպայման կգնահատեն այս ուտեստը: Իսկ ամենալավն այն է, որ նման աղցան պատրաստելու համար հարկավոր է ծախսել ոչ ավելի, քան 20 րոպե։ Նվազագույն ժամանակ կանցկացնեք խոհանոցում և կունենաք անչափ համեղ, բուրավետ նախուտեստ։

Եթե ​​ցանկանում եք այս ուտեստը պատրաստել մեծ հավաքույթի համար, խորհուրդ ենք տալիս անմիջապես մի քանի անգամ ավելացնել համամասնությունները։ Վերցրեք ավելի շատ դդմիկի և ձու: Բացի այդ, մի խնայեք սոուսը, հատկապես, եթե դուք սիրում եք հագեցված աղցաններ:

Տապակած դդմիկով աղցան

Տապակած դդմիկով աղցան. Բաղադրիչներ

_Դդմիկ 3 հատ

_Պապրիկա ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_Ցորենի ալյուր 1 ճաշի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

_Կարագ 1 թեյի գդալ

_Ձու 1 հատ

_Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ

Տապակած դդմիկով աղցան

Տապակած դդմիկով աղցան

Տապակած դդմիկով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Դդմիկը մանրակրկիտ լվանալ, կտրել կես օղակներով:

_Ավելացնել պապրիկան, աղացած սև պղպեղը և ցորենի ալյուրը, լավ խառնել ամեն ինչ։

_Արևածաղկի ձեթով տաքացրած տապակի մեջ պարբերաբար խառնելով տապակել դդմիկը։ Ավելացնել 1 թեյի գդալ աղ:

_Խառնել, տապակել, մինչև փափկի և կարմրի:

_Տաքացնել տապակը կարագով: Ձուն հարել, լցնել մեջը, եփել այն՝ եռանդուն խառնելով, բաժանելով մանր կտորների։

Տապակած դդմիկով աղցան

_Խառնել դդմիկը և ձուն: Դրանց վրա ավելացնել մանր կտրատած կանաչ սոխը։

_Ավելացնել սոյայի սոուս և մանրակրկիտ խառնել:

Տապակած դդմիկով աղցան

Աղցանը շատ հագեցնող է ստացվում, ուստի ավելի լավ է այն մատուցել թեթև ուտեստների հետ, որպեսզի սնունդը հավասարակշռված լինի։

Տեսանյութ

Դդմիկով կոտլետ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք