Տապակած դդմիկով աղցանը կզարմացնի ձեզ պարզ բաղադրիչների հավաքածուով։
Տաք նախուտեստների սիրահարները անպայման կգնահատեն այս ուտեստը: Իսկ ամենալավն այն է, որ նման աղցան պատրաստելու համար հարկավոր է ծախսել ոչ ավելի, քան 20 րոպե։ Նվազագույն ժամանակ կանցկացնեք խոհանոցում և կունենաք անչափ համեղ, բուրավետ նախուտեստ։
Եթե ցանկանում եք այս ուտեստը պատրաստել մեծ հավաքույթի համար, խորհուրդ ենք տալիս անմիջապես մի քանի անգամ ավելացնել համամասնությունները։ Վերցրեք ավելի շատ դդմիկի և ձու: Բացի այդ, մի խնայեք սոուսը, հատկապես, եթե դուք սիրում եք հագեցված աղցաններ:
Տապակած դդմիկով աղցան. Բաղադրիչներ
_Դդմիկ 3 հատ
_Պապրիկա ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
_Ցորենի ալյուր 1 ճաշի գդալ
_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի
_Կարագ 1 թեյի գդալ
_Ձու 1 հատ
_Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ
Տապակած դդմիկով աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Դդմիկը մանրակրկիտ լվանալ, կտրել կես օղակներով:
_Ավելացնել պապրիկան, աղացած սև պղպեղը և ցորենի ալյուրը, լավ խառնել ամեն ինչ։
_Արևածաղկի ձեթով տաքացրած տապակի մեջ պարբերաբար խառնելով տապակել դդմիկը։ Ավելացնել 1 թեյի գդալ աղ:
_Խառնել, տապակել, մինչև փափկի և կարմրի:
_Տաքացնել տապակը կարագով: Ձուն հարել, լցնել մեջը, եփել այն՝ եռանդուն խառնելով, բաժանելով մանր կտորների։
_Խառնել դդմիկը և ձուն: Դրանց վրա ավելացնել մանր կտրատած կանաչ սոխը։
_Ավելացնել սոյայի սոուս և մանրակրկիտ խառնել:
Աղցանը շատ հագեցնող է ստացվում, ուստի ավելի լավ է այն մատուցել թեթև ուտեստների հետ, որպեսզի սնունդը հավասարակշռված լինի։
Տեսանյութ
Դդմիկով կոտլետ