Տապակած դդմիկ պանրով. Թարմ թեթև և նուրբ նախուտեստ

Տապակած դդմիկ պանրով ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Առաջարկում ենք պատրաստել հյութեղ, Տապակած դդմիկ պանրով և կանաչիներով:

Ուտեստը ստացվում է թեթև, թարմ, նուրբ և շատ համեղ, համադրվում է ցանկացած կողմնակի ուտեստների և մսի, ձկան խորտիկների և սոուսների հետ։

Տապակած դդմիկ պանրով

Տապակած դդմիկ պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդմիկ 2 հատ

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Պանիր 100 գր

_Թարմ կամ չոր կանաչիներ, պապրիկա՝ ըստ ճաշակի

_Ձու 4 հատ

_Պաքսիմատ 100 գր

_Ալյուր 50 գր

Տապակած դդմիկ պանրով

Տապակած դդմիկ պանրով

Տապակած դդմիկ պանրով. Պատրաստման եղանակը

_Դդմիկի վրա պատառաքաղով երկայնքով քերել, որպեսզի եփելու ժամանակ կեղևը փափուկ դառնա և լավ հագեցած լինի համեմունքներով։

_Դդմիկը շերտատել երկայնքով, դնել տարայի մեջ, աղ ու պղպեղ անել։

_Լցնել տարբեր համեմունքներ ըստ ճաշակի, խառնել և մարինացնել 10-15 րոպե:

_Քերել պանիրը միջին քերիչով, խառնել ձվի, աղի, համեմունքների, պապրիկայի հետ։

_Պաքսիմատը խառնել ալյուրի հետ։

_Այս խառնուրդի մեջ թաթախել դդմիկի յուրաքանչյուր շերտը, ապա թաթախել պանրի և ձվի զանգվածի մեջ և տապակել տաքացրած բուսայուղի մեջ։

_Տապակել երկու կողմից մինչև ոսկե դարչնագույնը թույլ կրակի վրա, ծածկել կափարիչով և եփել 5 րոպե։

Տապակած դդմիկ պանրով

Տապակած դդմիկ պանրով

Այս ուտեստը կարող եք մատուցել տարբեր սոուսների հետ։ Եթե ​​ժամանակ ու ցանկություն ունեք՝ քերեք հալած պանիրը, սխտորը։ Ավելացնել սամիթ և մայոնեզ: Այս սոուսը լավ համադրվում է դդմիկի հետ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սմբուկով տաք նախուտեստ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք