Տապակած դդմիկ. Սնկի նման համեղ է ստացվում արագ և թեթև

Տապակած դդմիկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այս Տապակած դդմիկի համը գրեթե նման է սնկի համի: Կծու սոուսը ճաշատեսակին կտա յուրահատուկ համ և բուրմունք։

Ձեր ամբողջ ընտանիքն ուրախ կլինի վայելել նման անսովոր և համեղ դդմիկ: Եվ հաջորդ անգամ դուք կցանկանաք կրկնակի բաժին պատրաստել:

Տապակած դդմիկ

Տապակած դդմիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդմիկ 1 հատ

_Պապրիկա 1 թեյի գդալ

_Ալյուր 1 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ

_Սոյա 1 ճաշի գդալ

_Սանանեխ 0,5 թեյի գդալ

_Սխտոր 1 պճեղ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Համեմունք խորովածի համար՝ ըստ ճաշակի

_Սամիթ՝ ըստ ճաշակի

Տապակած դդմիկ

Տապակած դդմիկ

Տապակած դդմիկ. Պատրաստման եղանակը

_Դդմիկը մաքրել, կտրել երկայնքով և շերտերով:

_Կտրատած դդմիկը լցնել մեծ ամանի մեջ, ցանել պապրիկա և ալյուր, մանրակրկիտ խառնել։

_Տապակի մեջ լցնել բուսայուղ, տաքացնել և լցնել ալյուրով և պապրիկայով պատված դդմիկը:

_Տապակել դրանք՝ խառնելով, ուժեղ կրակի վրա, մինչև ոսկեգույն կեղև հայտնվի:

_Վերցնել հախճապակյա աման, մեջը լցնել սոյայի հատիկները, մանանեխը, քերել սխտորը մանր քերիչով, աղ անել, լցնել խորովածի համեմունքը և մանր կտրատած սամիթը, մանրակրկիտ խառնել զանգվածը։

_Դդմիկը լցնել ապակե ամանի մեջ, ավելացնել պատրաստած սոուսը, զգուշորեն խառնել։

Կատարյալ թեթև ուտեստը պատրաստ է։

Տապակած դդմիկԲարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դդմիկով կոտլետ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք