Տապակած կարկանդակներ. Անուշաբույր հագեցնող խորտիկ

Տապակած կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Առաջարկում ենք թեթև, տապակած կարկանդակների պարզ, խմորային երկու բաղադրատոմս:

Սրանք շատ փափուկ և նուրբ են ստացվում բազմատեսակ միջուկներով: Թավայի մեջ պատրաստվող այս կարկանդակների համար անհրաժեշտ կլինի մթերքների նվազագույն հավաքածու և մի փոքր ազատ ժամանակ:

Տապակած կարկանդակներ

Տապակած կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ալյուր 2 բաժակ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Ջուր 190 գր

_Աղացած միս 450 գր

_Պղպեղ, աղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ

_Կանաչ սոխ 2 փունջ

_Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ

Տապակած կարկանդակներ

Տապակած կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Ալյուրը մաղել և խառնել աղով։

_Լցնել սենյակային ջերմաստիճանի ջուրը, խմոր հունցել, ծածկել և թողնել 30 րոպե։

_Կրկին հունցել և թողնել 10 րոպե։

_Աղացած միսը համեմել աղով, համեմունքներով, սոյայի սոուսով, մանր կտրատած կանաչ սոխով:

_Խմորը բաժանել 3 մասի և յուրաքանչյուրը բարակ շերտով գրտնակել։

_Աղացած միսը քսել ամբողջ շերտի վրա, մի կողմը կտրել՝ դարձնելով ազատ եռանկյունի։

_Խմորը միջուկով ծալել եռանկյունու մասով և եզրը սեղմել։

_Այսպես ծալել խմորի երեք մասերը:

_Տապակել տապակի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից:

Տապակած կարկանդակներ

Երկրորդ տարբերակ

Տապակած կարկանդակներ

Տապակած կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ալյուր 2 բաժակ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Ջուր 180 գր

_Աղացած միս 400 գր

_Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ

_Սոյայի սոուս 0,5 ճաշի գդալ

_Համեմունքներ, աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչ սոխ՝ ըստ ճաշակի

Տապակած կարկանդակներ

Տապակած կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Խմորը պատրաստել այնպես, ինչպես առաջին տարբերակում։

_Խմորը բաժանել հավասար մասերի, գնդել, յուղել բուսայուղով և թողնել թաղանթի տակ 30 րոպե։

_Սխտորը մանր կտրատել և բարձր ջերմության վրա տապակել բուսայուղի մեջ։

_Ավելացնել աղացած միսը, աղը և պղպեղը, ավելացնել համեմունքները և անուշաբույր կանաչիները, տապակել մինչև պատրաստ լինի:

_Խմորի յուրաքանչյուր գնդիկ գրտնակել երկար ու բարակ շերտով, վրան դնել աղացած միս և փաթաթելով ու եզերը ծալելով՝ վերածել խխունջի

_Տապակել կափարիչով ծածկված ցածր ջերմության վրա, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Տապակած կարկանդակներ

Նման արագ և օրիգինալ կարկանդակներ կարող եք վերցնել ձեզ հետ պիկնիկի համար, սրանք կարող են մատուցվել նաև որպես հիմնական ուտեստների հավելում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիրոգ ֆրանսիական Քիշ լորեն

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք