Առաջարկում ենք թեթև, տապակած կարկանդակների պարզ, խմորային երկու բաղադրատոմս:
Սրանք շատ փափուկ և նուրբ են ստացվում բազմատեսակ միջուկներով: Թավայի մեջ պատրաստվող այս կարկանդակների համար անհրաժեշտ կլինի մթերքների նվազագույն հավաքածու և մի փոքր ազատ ժամանակ:
Տապակած կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ալյուր 2 բաժակ
_Աղ 0,5 թեյի գդալ
_Ջուր 190 գր
_Աղացած միս 450 գր
_Պղպեղ, աղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
_Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ
_Կանաչ սոխ 2 փունջ
_Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ
Տապակած կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը
_Ալյուրը մաղել և խառնել աղով։
_Լցնել սենյակային ջերմաստիճանի ջուրը, խմոր հունցել, ծածկել և թողնել 30 րոպե։
_Կրկին հունցել և թողնել 10 րոպե։
_Աղացած միսը համեմել աղով, համեմունքներով, սոյայի սոուսով, մանր կտրատած կանաչ սոխով:
_Խմորը բաժանել 3 մասի և յուրաքանչյուրը բարակ շերտով գրտնակել։
_Աղացած միսը քսել ամբողջ շերտի վրա, մի կողմը կտրել՝ դարձնելով ազատ եռանկյունի։
_Խմորը միջուկով ծալել եռանկյունու մասով և եզրը սեղմել։
_Այսպես ծալել խմորի երեք մասերը:
_Տապակել տապակի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից:
Երկրորդ տարբերակ
Տապակած կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ալյուր 2 բաժակ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Ջուր 180 գր
_Աղացած միս 400 գր
_Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ
_Սոյայի սոուս 0,5 ճաշի գդալ
_Համեմունքներ, աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
_Կանաչ սոխ՝ ըստ ճաշակի
Տապակած կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը
_Խմորը պատրաստել այնպես, ինչպես առաջին տարբերակում։
_Խմորը բաժանել հավասար մասերի, գնդել, յուղել բուսայուղով և թողնել թաղանթի տակ 30 րոպե։
_Սխտորը մանր կտրատել և բարձր ջերմության վրա տապակել բուսայուղի մեջ։
_Ավելացնել աղացած միսը, աղը և պղպեղը, ավելացնել համեմունքները և անուշաբույր կանաչիները, տապակել մինչև պատրաստ լինի:
_Խմորի յուրաքանչյուր գնդիկ գրտնակել երկար ու բարակ շերտով, վրան դնել աղացած միս և փաթաթելով ու եզերը ծալելով՝ վերածել խխունջի
_Տապակել կափարիչով ծածկված ցածր ջերմության վրա, մինչև ոսկե դարչնագույնը:
Նման արագ և օրիգինալ կարկանդակներ կարող եք վերցնել ձեզ հետ պիկնիկի համար, սրանք կարող են մատուցվել նաև որպես հիմնական ուտեստների հավելում։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պիրոգ ֆրանսիական Քիշ լորեն