Տապակած հաց սխտորով

Տապակած հաց սխտորով ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Տապակած հաց սխտորով. Եթե ​​երկար ժամանակ ինչ-որ բան եք փնտրել խանութի չիպսերն ու չորահացերը որևէ առողջ բանով փոխարինելու մասին, ապա մենք ձեզ առաջարկելու բան ունենք: Գաղափարը, իհարկե, նոր չէ, բայց ինչու՞ երեկվա հացից չպատրաստել համեղ սխտորով չորահաց:

Ըստ այս բաղադրատոմսի, դրանք շատ բուրավետ ու համեղ են և չեն պարունակում ավելորդ քիմիական հավելումներ, այլ ամբողջովին բնական մթերքներից են:

Ամենակարևորն այստեղ կարագն է: Հենց սա է, որ բոքոնի կտորին տալիս է գայթակղիչ համն ու հմայիչ գույնը: Ինչ վերաբերում է բույրին, յուղի շնորհիվ այն ամբողջությամբ բացահայտվում է: Հետեւաբար, մենք 100% վստահ ենք, որ ջեռոցում պատրաստվող տակապած հացը սխտորով` սենդվիչների լավագույն տարբերակն է:

Տապակած հաց սխտորով

Տապակած հաց սխտորով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Բոքոն հաց 1 հատ

_Կարագ 110 գ

_Սխտոր 6 պճեղ

_Ուրց 20 գ

_Խնկունի 10 գ

_Ծովի աղ` ըստ ճաշակի

Տապակած հաց սխտորով

Տապակած հաց սխտորով

Տապակած հաց սխտորով. Պատրաստման եղանակը

_Նույնիսկ երեկոյան բոքոնը հարմար է նման տապակած հաց պատրաստելու համար: Կտրեք այն միջին հաստության շերտերի, մոտ 2 սմ-ի: Ավելի լավ է չօգտագործել բոքոնի եզրերը:

_Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը: Դրան ավելացնել մանրացված սխտոր, ուրց և խնկունի: Եփել ցածր կրակի վրա, երբեմն խառնելով, մինչև սխտորը ոսկեգույն շագանակագույն երանգ ստանա:

_Բլենդերի օգնությամբ, դրանք մանրացնել մինչև մածուկի աստիճան: Համեմել աղով` ըստ ճաշակի: Խոհարարական խոզանակով մածուկը քսել բոքոնի շերտերին, հագեցնել դրանք կարագով:

_Հացի կտորները տապակել 1-2 րոպե: Նրանք պետք է համեղ ոսկեգույն երանգ ստանան: Մատուցել նախուտեստները տաք վիճակում` ջեռոցից հանելուց հետո:

Տապակած հաց սխտորով

Սխտորով տապակած հացերը լավագույնն են բորշչի, սիսեռով ապուրի, կամ ցանկացած այլ ուտեստի հետ: Իսկ ինչպիսի սենդվիչներ կարելի է պատրաստել … Մմմ, պարզապես չքնաղ են ստացվում: Նույնիսկ ամենաքմահաճ հյուրը չի հրաժարվի նման հացիկներից:

Տապակած հացը սխտորով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Ֆիթնես Հաց․ Առողջ դիետիկ Հաց ստանալու Բաղադրատոմս Տնային Պայմաններում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք