Տապակած սմբուկով աղցան. Համեղ և հագեցնող, առանց մսի նախուտեստ

Տապակած սմբուկով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Տապակած սմբուկով աղցան պատրաստեք: Այն շատ համեղ է, հարմար է և՛ որպես լիարժեք անկախ ուտեստ, և՛ որպես մսի կամ կողմնակի ճաշատեսակի հավելում։

Մի անհանգստացեք, որ սոխը դառնություն կհաղորդի. մարինացնելուց հետո այն քաղցր կլինի՝ մի փոքր կծու երանգով։

Սմբուկով աղցանին կարելի է ավելացնել ոչ միայն մայոնեզ։ Վերցրեք թթվասեր կամ յուղալի մածուն, մի փոքր համեմելով, օրինակ՝ ավելացրեք 1 թեյի գդալ մանանեխ և խառնել: Այլընտրանքային սոուսը պատրաստ է։

Տապակած սմբուկով աղցան
Տապակած սմբուկով աղցան. Բաղադրիչներ

_Սմբուկ 2 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Ձու 3 հատ

_Մաղադանոս 1 փունջ

_Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

_Ջուր 150լ

_Քացախ 3 ճաշի գդալ

Աղ 2 թեյի գդալ

Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

Սխտոր 1 պճեղ

Տապակած սմբուկով աղցան

Տապակած սմբուկով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Կտրել սոխը բարակ քառորդ օղակներով: Վրան ավելացնել 1 թեյի գդալ աղ, շաքարը, քացախը և լցնել եռման ջուր:

_Լավ խառնել և 1 ժամ թողնել սոխը, որպեսզի մարինացվի։

_Սմբուկը կտրատել խորանարդիկներով, վրան ցանել 1 թեյի գդալ աղ, խառնել և թողնել 10 րոպե։

_Դրանից հետո քամել ստացված հեղուկը։

_Կտրել պինդ խաշած ձվերը կես օղակներով:

_Սխտորը դանակով մանրացնել։

_Տապակի մեջ տաքացնել արևածաղկի ձեթը, դնել սմբուկն ու սխտորը։

_Տապակել բանջարեղենը 15 րոպե միջին ջերմության վրա՝ անընդհատ խառնելով։

_Մաղադանոսը մանր կտրատել, հեղուկը քամել սոխից։

_Խառնել սմբուկը, սոխը, ձուն և կանաչիները։

_Աղցանին ավելացնել մայոնեզը և խառնել։

Տապակած սմբուկով աղցան

Եթե ​​ունեք կարմիր սոխ, կարող եք այն օգտագործել աղցան պատրաստելու համար։ Այդպես նախուտեստն էլ ավելի էլեգանտ կլինի՝ շնորհիվ գույների բազմազանության։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սմբուկով աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք