Տապակած սմբուկ համեղ լցոնով

Տապակած սմբուկ համեղ լցոնով ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Տապակած սմբուկ համեղ լցոնով. Ինչ կարող է լինել ավելի լավ, քան սեզոնային վիտամինային բանջարեղենը: Միայն դրանցով եփված համեղ ուտեստները: Այս անգամ կներրկայացնենք, թե ինչպես պատրաստել տապակած սմբուկ համեղ լցոնով:

Բաղադրատոմսը հատկապես դուր կգա տանտիրուհիներին, ովքեր սիրում են ամենօրյա սննդակարգը թարմացնել պայծառ ուտեստներով:

Այս ճաշատեսակը հիանալի տեսք կունենա` որպես տոնական խորտիկ կամ արագ նախաճաշ ամբողջ ընտանիքի համար: Բացի այդ, լցոնած սմբուկը կարող է պատրաստվել ցանկացած արտադրանքից: Օրինակ, կաթնային երշիկը կարելի է փոխարինել հավի կամ տավարի մսով կամ սնկով: Արժե փորձել:

Տապակած սմբուկ համեղ լցոնով

Տապակած սմբուկ համեղ լցոնով. Բաղադրությունը

  • Սմբուկ 2 հատ
  • Ձու 3 հատ
  • Կաթնային նրբերշիկ 1 հատ
  • Ցորենի ալյուր 1 ճաշի գդալ
  • Գազար 0.5 հատ
  • Կանաչ սոխ ըստ համտեսի
  • աղ, սև պղպեղ ըստ համտեսի

Տապակած սմբուկ համեղ լցոնով

Տապակած սմբուկ համեղ լցոնով. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրել սմբուկը խոշոր օղակներով: Լցնել բանջարեղենը աղած ջրի մեջ 5 րոպե: Ապա լվանալ:
  2. Մանր կտրատել կանաչ սոխը, գազարը և կաթնային երշիկը: Խառնել բոլոր բաղադրիչները
  3. Պատրաստել լցոնումը. Օգտագործելով գդալ, հանել սմբուկի յուրաքանչյուր կտորի միջուկը: Մանրացնել հանած պտղամիսը և ավելացնել լցոնին:
  4. Ձվերը հարել աղով և պղպեղով: Ձվի խառնուրդը ավելացնել լցոնին: Ավելացնել ալյուր և մանրակրկիտ խառնել:
  5. Տապակի մեջ տաքացնել արևածաղկի ձեթը: Դնել սմբուկը, անցքի մեջ լցնել լցոնը գդալով: Թավան ծածկել կափարիչով և եփեք մի քանի րոպե ցածր կրակի վրա:
  6. Այնուհետև շրջել մյուս կողմի վրա: Կափարիչը կրկին թավայի վրա դնել և տապակել ուտեստը մինչև պատրաստ լինի

Տապակած սմբուկ համեղ լցոնով

Տապակած սմբուկը պատրաստ է: Ճաշատեսակը մատուցել տաք վիճակում` թարմ թթվասերով կամ ձեր նախընտրած սոուսով:

Բարի ախորժակ:

Լցոնած սմբուկի համեղ տարբերակ

Լցոնած սմբուկ / Համեղ բաղադրատոմսեր / Գառնի Յարախ

Խնդրում ենք Գնահատեք