Տնական խտացրած կաթ. Նրբահամ և անուշահոտ քաղցրավենիքը իսկն է խմորեղենների համար

Տնական խտացրած կաթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Տնական խտացրած կաթ. Նրբահամ և անուշահոտ քաղցրավենիքը իսկն է խմորեղենների համար

Եփած խտացրած կաթի շատ ու շատ երկար բաղադրատոմսեր կան:

Մենք առաջարկում ենք ձեզ այս նրբության շատ պարզ և հեշտ տարբերակը: Մեր առաջարկած բաղադրատոմսի մեծ առավելությունն այն է, որ պատրաստվում է շատ արագ:

Տնական խտացրած կաթ

Տնական խտացրած կաթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կաթ 1 լ
  • Շաքար 500 գ
  • Սոդա մեկ քառորդ թեյի գդալ

Տնական խտացրած կաթ

Տնական խտացրած կաթ. Պատրաստման եղանակը

  1. Պետք է վերցնել բավական մեծ կաթսա, նախընտրելի է՝ 3 լիտրանոց, կաթը լցնել դրա մեջ և դնել գազօջախի վրա:
  2. Ավելացնել շաքարավազ և եփել թույլ կրակի վրա՝ խառնելով:
  3. Զանգվածի եռալուց հետո ավելացնել սոդա, նվազեցնել կրակը և կաթը եփել 2 ժամ և ևս 40 րոպե:
  4. Եթե ​​լավ կաթ լինի, ապա մեկ ժամ եփելուց հետո զանգվածը կստանա կարամելի գույն: Կաթնային զանգվածը պարբերաբար խառնել, որպեսզի չայրվի:
  5. Եփման ժամանակի ավարտին գդալով կաթեցնել խտացրած կաթը ափսեի վրա, եթե այն կայուն է և արագ չի տարածվում, ապա արդեն պատրաստ է:

Տնական խտացրած կաթ

Խտացրած կաթը լցնել ապակե տարայի մեջ, սառելուց հետո դնել սառնարանը:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Եփովի կրեմ առանց ձվի

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք