Տնական կանաչ աղ

Տնական կանաչ աղ Պահածոներ

Տնական կանաչ աղ

Միշտ գիտեի, որ ընկերուհիս անխոնջ գյուտարար է: Բայց երբ ես վերցրի նրա աղաման և տեսա, որ ներսում աղը կանաչ գույնի է, միևնույն է շատ զարմացա: Իմ համր տարակուսանքին ի պատասխան նա պարզապես ծիծաղեց և պատմեց, թե ինչպես պատրաստել համեղ աղ:

Ես չգիտեմ, թե ինչպես է նա հնարել այս համեմունքը, բայց արդյունքում դա անհավանական համ ուներ: Այս տնական համեմունքը կարելի է ավելացնել աղցաններին, մսերին, ձկներին, բանջարեղենին և նույնիսկ ապուրին:

Իհարկե, ես դա կրկնեցի տանը: Հիմա ես նույնպես ունեմ այս ունիվերսալ համեմունքի բանկա: Ես այն օգտագործում եմ ամեն օր:

Տնական կանաչ աղ

Տնական կանաչ աղ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • 200 գ խոշոր ծովային աղ
  • 50 գ ռեհան
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 1 պտղունց խնկունի

Տնական կանաչ աղ

Տնական կանաչ աղ

Տնական կանաչ աղ. Պատրաստման եղանակը

  1. Նախ պետք է ռեհանը մի փոքր չորացնել. Լվանալ և չորացնել, թողնել երկու օր: Սխտորը կարելի է պարզապես կտրել կտորներով և թողնել ռեհանի նման բաց մնա:
  2. Խառնել և մանրացնել բոլոր բաղադրիչները բլենդերի մեջ:
  3. Պատրաստված խառնուրդը հավասարապես տարածել յուղաթղթի վրա և թույլ չորացնել տապակի վրա 100 ° C ջերմաստիճանում` մոտ 10 րոպե:

Տնական կանաչ աղ

Իհարկե, բաղադրիչների հավաքածուն կարող եք փոփոխել ինչպես ցանկանում եք: Ցանկանու՞մ եք կծու համեմունք, ավելացրեք պղպեղ: Ամեն ինչ ձեր ձեռքում է: Գտեք ձեր համադրությունները և վայելել բույրերի յուրահատուկ փնջերը:

Տնական կանաչ աղը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ ՍՈՈՒՍ Մսային Ուտեստների համար․ Խորովածի, խոզի բդի, մսեղենի թարմ սոուս

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք