Տնական կոնյակ ընկույզից. Մինչ ոմանք առասպելական գումարներ են ծախսում ոգելից խմիչքների վրա, մենք այն կպատրաստենք տանը՝ խնայելով մեր բյուջեն

Տնական կոնյակ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Տնական կոնյակ ընկույզից պատրաստելու այս տեխնիկան չափազանց պարզ է. Բուրավետ ըմպելիք պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր կլինի օղի, ընկույզ և համեմունքներ, ինչպիսիք են մեխակը և չամանը (սև կամ շագանակագույն):

Ընկույզի միջնապատերը, որոնց վրա թրմում են ըմպելիքը, բարենպաստ ազդեցություն են ունենում սրտանոթային համակարգի վրա, ուժեղացնում են այն: Բացի այդ, ընկույզը կանխում է սրտի հիվանդությունների առաջացումը։ Հետևաբար, նման բնական կոնյակը, չափավոր օգտագործմամբ, կարող է օգտակար լինել օրգանիզմին։

Տնական կոնյակ

Տնական կոնյակ ընկույզից. Բաղադրիչներ

_ Օղի 3 լ

_ Մեխակ 5 հատ

_ Չաման 3 պտղունց

_ Ընկույզ 5 հատ

Տնական կոնյակ

Տնական կոնյակ ընկույզից. Պատրաստման եղանակը

_ Օղին լցնել 3 լիտր տարողությամբ բանկայի մեջ։

_ Մաքրել ընկույզը, հանել միջնապատերը, դրանք լցնել բանկայի մեջ։

_ Ավելացնել համեմունքներ՝ մեխակ և չաման, լցնել հնդկական թեյ:

_ Ավելացնել շաքարավազ։ Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել գդալով։

_ Ծածկել կափարիչով և թող 2 ժամ մնա սենյակային ջերմաստիճանում։

_ Հետո նորից խառնել։

_ Կափարիչով ծածկված թողնել ևս 2 ժամ։

Տնական կոնյակ

Այնուհետև կարող եք գեղեցիկ, հարուստ գույն ունեցող կոնյակը լցնել հարմար շշի մեջ և դնել սեղանին։

Սա ալկոհոլային խմիչքի լավագույն ընտրությունն է սիրելիների հետ հավաքույթների համար։ Հյուրասիրեք բոլորին տնական կոնյակով։ Հյուրերը հիացած կլինեն նրա համով և բույրով:

Բարի վայելում:

Խնդրում ենք Գնահատեք