Տնական կոնյակ ընկույզից պատրաստելու այս տեխնիկան չափազանց պարզ է. Բուրավետ ըմպելիք պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր կլինի օղի, ընկույզ և համեմունքներ, ինչպիսիք են մեխակը և չամանը (սև կամ շագանակագույն):
Ընկույզի միջնապատերը, որոնց վրա թրմում են ըմպելիքը, բարենպաստ ազդեցություն են ունենում սրտանոթային համակարգի վրա, ուժեղացնում են այն: Բացի այդ, ընկույզը կանխում է սրտի հիվանդությունների առաջացումը։ Հետևաբար, նման բնական կոնյակը, չափավոր օգտագործմամբ, կարող է օգտակար լինել օրգանիզմին։
Տնական կոնյակ ընկույզից. Բաղադրիչներ
_ Օղի 3 լ
_ Մեխակ 5 հատ
_ Չաման 3 պտղունց
_ Ընկույզ 5 հատ
Տնական կոնյակ ընկույզից. Պատրաստման եղանակը
_ Օղին լցնել 3 լիտր տարողությամբ բանկայի մեջ։
_ Մաքրել ընկույզը, հանել միջնապատերը, դրանք լցնել բանկայի մեջ։
_ Ավելացնել համեմունքներ՝ մեխակ և չաման, լցնել հնդկական թեյ:
_ Ավելացնել շաքարավազ։ Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել գդալով։
_ Ծածկել կափարիչով և թող 2 ժամ մնա սենյակային ջերմաստիճանում։
_ Հետո նորից խառնել։
_ Կափարիչով ծածկված թողնել ևս 2 ժամ։
Այնուհետև կարող եք գեղեցիկ, հարուստ գույն ունեցող կոնյակը լցնել հարմար շշի մեջ և դնել սեղանին։
Սա ալկոհոլային խմիչքի լավագույն ընտրությունն է սիրելիների հետ հավաքույթների համար։ Հյուրասիրեք բոլորին տնական կոնյակով։ Հյուրերը հիացած կլինեն նրա համով և բույրով:
Բարի վայելում: