Տնական յոգուրտ. Համեղ թարմություն և ամռանը, և ձմռանը

Տնական յոգուրտ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՆԵՐ

Տնական յոգուրտ. Եկեք միասին պատրաստենք այս համեղ թարմությունը, որն օգտակար է տարվա բոլոր եղանակներին:

Տնային յոգուրտ պատրաստելը մեծ ջանքեր չի պահանջում: Ամեն ինչ շատ պարզ է և համեղ:

Տնական յոգուրտ

Տնական յոգուրտ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

0.5 լիտրանոց տարայի համար

_Կաթ՝ ըստ ճաշակի

_Պարզ յոգուրտ 2-3 ճաշի գդալ

Տնական յոգուրտ

Տնական յոգուրտ. Պատրաստման եղանակը

_Յոգուրտի համար օգտագործել տնական կաթ: Կաթը դնել կրակի վրա և թողնել եռա:

_Միջին թանձրության յոգուրտի համար պետք 5 րոպե եռացնել, իսկ եթե ցանկանում եք թանձր յոգուրտ, թող եռա 15-20 րոպե:

_Թողնել կաթը մի փոքր սառչի, այն չպետք է շատ տաք լինի, հասցրեք գոլ վիճակի:

_Այժմ փորձելով գդալն իջեցնել կենտրոնում, ավելացնել մերան-յոգուրտը և զգուշորեն խառնել:

_Դնել հաստ անձեռոցիկը բանկայի վերևում և ծածկել կափարիչով, ուժեղ չսեղմելով:

_Ծածկել ծածկոցով, որպեսզի բանկաները տաք մնան և թողնել հանգստանա 8 ժամ:

_Որից հետո յոգուրտը դնել սառնարանը, որպեսզի թրմվի և հնարավոր լինի ուտել:

Տնական յոգուրտ

Հետագայում պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ձեր պատրաստած յոգուրտով,  նույն չափերով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տնական մայոնեզ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք