Տնական նարնջի հյութ. Երկու նարնջից ստացվում է 4 լիտր խմիչք. Բոլոր մայրիկներին դուր կգա այս բաղադրատոմսը

Տնական նարնջի հյութ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Արագ ու հեշտ կարող եք պատրաստել 4 լիտր տնական նարնջի հյութ և հյուրասիրել բնական քաղցրություն ձեր սիրելիներին:

Երեխաների առողջությունն իհարկե մեզ համար ամենակարևորն է։ Ուստի մենք փորձում ենք նրանց կերակրել ամենաառողջ սնունդով։

Իհարկե,նրանց սննդակարգից ամբողջությամբ պետք չէ բացառել քաղցրավենիքները, բայց կարող եք նվազագույնի հասցնել դրանց քանակը։ Բարեբախտաբար, վերջերս գտել եմ մի լավ բաղադրատոմս, որը փորձարկելուց հետո ընտանիքս հաճախ խնդրում է, որ իրենց համար համեղ տնական հյութ պատրաստեմ:

Տնական նարնջի հյութ

Տնական նարնջի հյութ. Բաղադրիչներ

_Նարինջ 2 հատ

_Շաքարավազ 15 ճաշի գդալ

_Կիտրոն 1 հատ

_Ջուր 4 լ

Տնական նարնջի հյութ Տնական նարնջի հյութ
Տնական նարնջի հյութ. Պատրաստման եղանակը

_Առաջին քայլը չորս լիտր խմելու ջուրը եռացնելն է։ Դրանից հետո թողնել ջուրը սառչի և անցնել նարինջների պատրաստմանը։

_Դրանք մանրակրկիտ լվանալ հոսող ջրի տակ և հեռացնել կեղևը: Կեղևահան արված ցիտրուսային մրգերը կտրատել հարմար կտորներով և դրանք անցկացնել մսաղացով։

_Այժմ մենք ուղարկում ենք ստացված զանգվածը պատրաստված ջրի մեջ։ Կրկին եռացնել՝ մանրէներն ամբողջությամբ չեզոքացնելու համար։

_Պետք չէ եփել, պարզապես հեղուկը հասցրեք ցանկալի ջերմաստիճանի և անջատեք գազը։

_Դրանից հետո տաք հյութը պետք է զտվի թանզիֆով: Եթե ձեռքի տակ թանզիֆ չկա, կարող եք վերցնել սովորական մաղ, որն օգտագործվում է ցորենի ալյուրի համար։

_Հեղուկի մեջ ավելացնել 15 ճաշի գդալ շաքարավազ և մեկ կիտրոնի հյութ։ Երբեմն վերջին բաղադրիչը փոխարինում եմ կիտրոնի խտանյութով, որը վաճառվում է ցանկացած սուպերմարկետում։ Որպես վերջին միջոց, ես օգտագործում եմ փոշի կիտրոնաթթու:

Տնական նարնջի հյութ. Երկու նարնջից ստացվում է 4 լիտր խմիչք. Բոլոր մայրիկներին դուր կգա այս բաղադրատոմսը

Պատրաստի հյութը կարող եք լցնել ապակե տարաների մեջ և պահել սառնարանում: Համոզված եմ, որ հաճույքով կպատրաստեք սեփական արտադրության մրգային տնական հյութը:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սմուզի Նանա լայմ 

Խնդրում ենք Գնահատեք