Տնական պանիր. Անուշահամ և փափուկ մթերք կաթնաշոռից

Տնական պանիր ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Տնական պանիր. Այս բաղադրատոմսը ամենահիներից մեկն է:

Կիտրոնի հյութով և թթվասերով նրբահամ մթերք ենք ստանում, որով կարելի է պատրաստել համեղ նախաճաշեր:

Զանգվածը ստացվում է փափուկ, չչորացած, տարբեր պանիրներ ստանալու համար կարող եք օգտագործել տարբեր հավելումներ:

Տնական պանիր

Տնական պանիր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Յուղալի թթվասեր 300 գր

_Յոգուրտ 150 գր

_Կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ

_Աղ, սխտոր՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

Տնական պանիր

Տնական պանիր

Տնական պանիր. Պատրաստման եղանակը

_Ավելի լավ է վերցնել բարձր յուղայնությամբ թթվասեր:

_Պետք է թթվասերին խառնել բնական, առանց հավելումների յոգուրտ և կիտրոնի հյութ:

_Այժմ զանգվածը տարածել թանզիֆի վրա և թողնել, որ ամբողջ գիշեր մնա սառնարանում:

_Մնում է պանիրը հանել, խառնել սխտորի և կանաչիների հետ, լցնել տարայի մեջ և պահել սառնարանում:

Տնական պանիր

Ըստ ճաշակի կարող եք ավելացնել տարբեր հավելումներ, համեմունքներ, անուշաբույր կանաչիներ: Համեղ է ապխտած լոլիկով և պղպեղով, չրերի կտորներով և ընկույզով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տնական մայոնեզ

 

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք