Տնական քաբաբներ. Պատրաստեք դրանք տապակի մեջ եթե հնարավորություն չունենք դրանք բնության գրկում խորովելու

Տնական քաբաբներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Երկար տարիներ է, որ այսպիսի Տնական քաբաբներ եմ պատրաստում սովորական կոտլետների փոխարեն։ Իմ ընտանիքում դրանցից երբեք չեն հրաժարվում, նույնիսկ երեխաները:

Կան բազմաթիվ տարբեր տեսակի կոտլետներ: Օրինակ՝ ամերիկյան կոտլետները պատրաստվում են բացառապես սոխով և մսով՝ առանց ձվի և հացի ավելացման։

Հավելումներով մսային ուտեստները կարող եք պատրաստել պարզ ու հեշտ եղանակով:

Տնական քաբաբներ

Տնական քաբաբներ. Բաղադրությունը

_աղացած միս — 600 գ

_ջուր — 2 ճաշի գդալ

_աղ — 1,5 թեյի գդալ

_խնձորի քացախ — 2 ճաշի գդալ

_սոդա — ½ թեյի գդալ

_շաքարավազ — ½ թեյի գդալ

_օսլա — 2 թեյի գդալ

_սամիթ — մի փունջ

_թթվասեր — 2 ճաշի գդալ

_սոխ —  հատ

_սխտոր — 3 պճեղ

Տնական քաբաբներ

Տնական քաբաբներ. Պատրաստման եղանակը

_Աղացած մսին ավելացնել մեկ գդալ աղ, սոդա, օսլա, թթվասեր և մանրացրած սխտոր։

_Բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնվել և լցնել պլաստիկ տոպրակի մեջ:

_Մսային զանգվածով տոպրակը կապել և 15 րոպեով դնել սառնարանում։ Մի մոռացեք նախապես ձեռքով ծեծել միսը։

_Կտրել սոխը կես օղակներով, խառնել ամանի մեջ աղով և շաքարով, ավելացնել խնձորի քացախ և ջուր:

_Սամիթը մանր կտրատել, ցանել սոխի խառնուրդը, մարինացնել 15 րոպե։

_Թավայի մեջ տաքացնել բուսայուղը, աղացած մսից երկարավուն բարակ քաբաբներ ձևավորել։

_Դրանք շարել թավայի մեջ, 4 կողմից տապակել երկու րոպե։

Տնական քաբաբներ

Մատուցեք այս կոտլետները մարինացված սոխով, ինչպես նաև ձեր նախընտրած ցանկացած կողմնակի ճաշատեսակով։

Պետք է հաշվի առնել, որ ուտեստը պատրաստվում է առանց հացի, չորահացի փշրանքների և ձվի:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ Սինի քուֆթա

Խնդրում ենք Գնահատեք