Տորթ թավայի մեջ. Խտացրած կաթով այս նրբությունը ձեզ կգերի

Տորթ թավայի մեջ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Տորթ թավայի մեջ. Խտացրած կաթով այս նրբությունը ձեզ կգերի, պատրաստեք սա, եթե չեք կարող ջեռոցում թխել

Այս նրբության բաղադրատոմսին հանդիպեցի մայրիկիս գրառումներում: 70 -ականների վերջին նա սովորում էր համալսարանում և ապրում էր հանրակացարանում, որտեղ, իհարկե, ջեռոց չկար: Այսպես նա տորթեր էր թխում տոների և ծննդյան տարեդարձերի համար: Մի քանի տող բաղադրատոմս, բայց այն անկեղծորեն զարմացրեց ինձ: Այսօր ձեզ կասեմ, թե ինչպես պատրաստել տորթ թավայի մեջ:

Սովորաբար տորթ թխելը շատ ժամանակատար է: Ես չէի էլ կարող մտածել, որ նման առաջադրանքը կարող է կատարվել 15 րոպեում: Կրեմը պատրաստվում է խտացրած կաթով և թթվասերի մեկ տուփից:

Չնայած բաղադրատոմսի մատչելիությանը և բաղադրիչների պարզ փաթեթին, աղանդերը կարող է գերազանցել ավանդական բազմաթիվ տորթերի:

Տորթ թավայի մեջ

Տորթ թավայի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիները

_Խտացրած կաթ 380 գր

_Ձու 2 հատ

_Ցորենի ալյուր 180 գր

_Փխրեցուցիչ 10 գր

_Թթվասեր 400 մլ

_Շաքարի փոշի 1 ճաշի գդալ

_Կաթնային շոկոլադ՝ ըստ ճաշակի

Տորթ թավայի մեջ

Տորթ թավայի մեջ

Տորթ թավայի մեջ. Պատրաստման եղանակը

_Խտացրած կաթը լցնել խորը տարայի մեջ, հարել ձվերի հետ, մինչև հարթվի:

_Ավելացնել մաղած ալյուրը և փխրեցուցիչը և նորից լավ խառնել:

_Խառնուրդի մեկ երրորդը լցնել տապակի մեջ:

_Երկու կողմերից, թույլ կրակով տապակել շերտը: Այնուհետև նույնն անել մնացած խառնուրդի հետ՝ ընդամենը 3 շերտ:

Պատրաստել կրեմը. Թթվասերը խառնել շաքարի փոշու հետ և հարիչով հարել մինչև եթերային դառնա:

Հավաքել տորթը. Առաջին շերտը դնել մատուցման ափսեի վրա, քսել կրեմը:

_Կրկնել գործընթացը մնացած շերտերի հետ, դնելով միմյանց վրա:

_Մնացած կրեմը քսել վերևում և տորթի բոլոր կողմերին, ցանել քերած շոկոլադ:

Տորթ թավայի մեջ

Տորթ թավայի մեջ

Դուք կարող եք օգտագործել ձեր նախընտրած ցանկացած կրեմ, իսկ տորթը զարդարելու շատ տարբերակներ կան: Տրվեք երևակայության թռիչքին: Աղանդերն այնքան քաղցր է, որ կարելի է հաճույքով վայելել համեղ, տաք ըմպելիքներով:

Բարի ախորժակ, վայելեք ձեր թեյը:

Տեսանյութ

Զոլավոր բիսկվիթ թթվասերով 2 րոպեում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք