Տորթ Հրեշտակ. Գեղեցիկ և աներևակայելի համեղ աղանդերը կշքեղացնի ձեր տոնական սեղանը 

Տորթ Հրեշտակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Առաջին հայացքից կարող է բարդ թվալ, բայց կարող եք հեշտությամբ թխել Տորթ Հրեշտակ: Նրբահամ քաղցրավենիքի սիրահարների համար կարող է դժվար լինել նոր անսովոր դեսերտ ստանալը, քանի որ խանութներում սովորաբար վաճառում են նույն տեսակի տորթեր և խմորեղեն:

Եթե ​​հոգնել եք քաղցրավենիքի դասական տարբերակներից, ապա պետք է փորձեք պատրաստել այս օրիգինալ տորթը։ Այս աղանդերը հալչում է ձեր բերանում և շատ դրական հույզեր է առաջացնում։

Տորթ Հրեշտակ

Տորթ Հրեշտակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ հավի ձու — 6 հատ

_ սպիտակ շոկոլադ — 1 սալիկ

_ շաքարավազ — 220 գ

_ կոկոսի փաթիլներ — 1 պտղունց

_ վանիլային շաքար — 5 գ

_ կարագ — 100 գ

_ շաքարի փոշի — 80 գ

_ ալյուր — 160 գ

_ կիտրոնի հյութ — 1 թեյի գդալ

_ թթվասեր — 300 գ

Տորթ Հրեշտակ Տորթ Հրեշտակ
Տորթ Հրեշտակ. Պատրաստման եղանակը

_ Դեղնուցներն առանձնացնել սպիտակուցներից, բաժանել տարբեր ամանների մեջ։

_ 150 գրամ շաքարավազը, վանիլային շաքարը լցնել դեղնուցներով տարայի մեջ և խառնել։

_ Երբ շաքարավազի հատիկները լուծվեն դեղնուցների մեջ, զանգվածին ավելացնել թթվասեր և 20 գրամ ալյուր, շարունակել հարել մինչև հարթ լինի։

_ Խառնուրդը լցնել հաստ հատակով կաթսայի մեջ։ Կրեմը եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև թանձրանա։ Եփելուց հետո զանգվածը ծածկել թաղանթով և թողնել սառչի։

_ Աղ անել սպիտակուցներին և հարել մինչև սպիտակ փրփուր ստացվի: Սպիտակուցի փրփուրի վրա լցնել 70 գրամ շաքարավազ, լցնել մեկ գդալ կիտրոնի հյութ։ Հարել բլենդերով միջին արագությամբ 7 րոպե։

_ Այնուհետև սպիտակուցային զանգվածի մեջ մաղել իրար խառնած շաքարի փոշին և 70 գրամ ալյուրը։ Խառնել այս բաղադրիչները և խմորը լցնել թխման կաղապարի մեջ։

_ Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան, բիսկվիթը թխել 40 րոպե։

_ Կարագը բլենդերով բարձր արագությամբ հարել 4 րոպե։ Այնուհետև ավելացնել նախապես պատրաստված կրեմը։

_ Պետք չէ ամբողջ կրեմը միանգամից լցնել, ավելի լավ է ճաշի գդալով ավելացնել՝ ամեն անգամ մանրակրկիտ հարելով։

_ Բիսկվիթը երկու կեսի բաժանել։

_ Առաջին կեսին քսել կրեմի 1/2 մասը, ծածկել երկրորդ շերտով։

_ Երկրորդ շերտի վրա նույնպես քսել կրեմ։ Տորթը դնել սառնարանում 2 ժամով։

_ Այդ ընթացքում շոկոլադը մանր քերել և խառնել կոկոսի փաթիլների հետ։ Մի երկու ժամ հետո սառնարանից հանած տորթը զարդարել շոկոլադով և կոկոսի փաթիլներով։

Տորթ Հրեշտակ

Ստացվում է հիանալի եթերային Տորթ Հրեշտակ, որն անպայման դուր կգա բոլորին։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ Ռաֆաելլո

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք