Տորթ Ձյան փաթիլ. Շքեղ անուշաբույր նրբություն

Տորթ Ձյան փաթիլ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Եթերային և քնքուշ, շատ գեղեցիկ, ճերմակ նրբություն ենք առաջարկում թեյի կամ սուրճի համար՝ Տորթ Ձյան փաթիլ:

Տորթ Ձյան փաթիլ

Տորթ Ձյան փաթիլ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կիտրոնի ժելե 2 փաթեթ

_Կաթնաշոռ 500 գր

_Թթվասեր 250 գր

_Թխվածքաբլիթներ 100 գր

_Շաքարի փոշի 3 ճաշի գդալ

_Կարագ 40 գր

_Վանիլին 10 գր

_Շաքարավազ 40 գր

_Կոկոսի փաթիլներ 70 գր

Տորթ Ձյան փաթիլ

Տորթ Ձյան փաթիլ. Պատրաստման եղանակը

_Դոնդողը պատրաստել բաղադրատոմսի համաձայն և թողնել, որ ամբողջովին սառչի։

_Կաթնաշոռը հարել բլենդերով մինչև փարթամանալը։

_Թթվասերը խառնել վանիլինի և շաքարի փոշու հետ, լավ խառնել, մինչև ամբողջովին համասեռ դառնալը, ավելացնել կաթնաշոռը և հարել։

_Դոնդողը բարակ շիթով լցնել թթվասերային զանգվածի մեջ և հարիչի ցածր արագությամբ հարել։

_Թավայի մեջ հալեցնել կարագը, լցնել կոկոսի փաթիլները և շաքարավազը, խառնելով՝ տապակել զանգվածը մինչև ոսկեգույն դառնալը և թողնել հանգստանա:

_Կաղապարը յուղաթղթով ծածկել և թխվածքաբլիթներով շերտը դնել, վրան թթվասերով կաթնաշոռը լցնել և ամեն ինչ հարթեցնել, վրան ցանել կոկոսի փաթիլներ։

_Տորթը ծածկել և ամբողջ գիշեր դնել սառնարանը։

Տորթ Ձյան փաթիլ

Ցանկության դեպքում կոկոսի փաթիլները կարող եք փոխարինել քերած շոկոլադով կամ մանրացված ընկույզով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ առանց ջեռոցի

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք