Փափուկ բիսկվիթ. Փարթամ հիմք ամենահամեղ և նուրբ տորթի համար

Փափուկ բիսկվիթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Թխեք փարթամ Փափուկ բիսկվիթ, որը կարող է հիմք դառնալ ձեր ճաշակով եթերային կրեմով ամենահամեղ և նուրբ տորթի համար։

Այն պատրաստվում է շատ պարզ և արագ։

Փափուկ բիսկվիթ

Փափուկ բիսկվիթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ձու 2 հատ

_Մի պտղունց աղ

_Շաքարավազ 150 գր

_Վանիլին՝ ըստ ճաշակի

_Բուսական յուղ 100 մլ

_Թթվասեր 150 գր

_Ալյուր 220 գր

_Փխրեցուցիչ 16 գր

_Կիտրոնի հյութ՝ ըստ ճաշակի

_Կիտրոնի քերուկ 1 ճաշի գդալ

Փափուկ բիսկվիթ

Փափուկ բիսկվիթ

Փափուկ բիսկվիթ. Պատրաստման եղանակը

_Ձվերը խառնել աղի, շաքարավազի, վանիլինի հետ և հարել հարիչով:

_Ավելացնել բուսայուղը և թթվասերը հարել, մինչև հարթ լինի։

_Ըստ ճաշակի ավելացնել կիտրոնի քերուկը և հյութը:

_Ալյուրը մաղել, խառնել փխրեցուցիչի հետ և լցնել հեղուկ զանգվածի վրա, խմորը խառնել մինչև ամբողջովին համասեռ լինի։

_Ձևամանին կարագ քսել և լցնել խմորը։

_Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 40 րոպե, պատրաստ լինելը փայտիկով ստուգել։

_Հանել ջեռոցից և թողնել, սառչի։

_Այժմ կարելի է ուղղակի քսել շոկոլադե մածուկ կամ մուրաբա և մատուցել սեղանին:

Եթե ժամանակ ու ցանկություն կա, թխվածքաբլիթը կտրեք 2 շերտի, եզրերը հավասարեցնել և կտորներով փշրանքներ պատրաստել։

Փափուկ բիսկվիթ

Շերտերին քսել ցանկացած կրեմ, տորթ կազմել, կողքերն ու վրան փշրանքներ ցանել և հյուրերին մատուցել թեյի հետ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ելակով տորթ չէ բայց համն անմահական է

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք