Աղացած մսով նավակներ. Նրբահամ ուտելիք հյուրասիրության համար

Աղացած մսով նավակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղացած մսով նավակներ. սրանք խենթորեն համեղ են ստացվում:

Վերջերս աղացած միս բերեցի տուն, ամուսինս նայեց դրան և հառաչանքով ասաց. «Ինչպես միշտ կոտլետնե՞ր»: Սկզբում շատ զարմացա, քանի որ դրանք այդքան հաճախ չեմ պատրաստում: Բայց պարզվեց, որ վերջերս աշխատավայրում ընդմիջմանը նրանք մերթ միայն կոտլետ էին ուտում: Հետո որոշեցի միանգամայն նոր բան անել և դիմեցի արևելյան բաղադրատոմսին:

Մսից բացի, կոլոլակների կեսը կարտոֆիլի պյուրե է: Եվ այս ամբողջ գեղեցկությունը լցվում է տոմատի սոուսով, վրան պանիր շաղ տալիս և թխվում ջեռոցում: Արդյունքում, դուք ստանում եք երկուսը մեկում՝ հիմնական կերակուրը կողմնակի ուտեստի հետ միասին: Մսով նավակները հիանալի կնայվեն նաև տոնական սեղանի վրա:

Աղացած մսով նավակներ

Աղացած մսով նավակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարտոֆիլ 5 հատ

_Կոշտ պանիր 150 գ

_Կաթ 30 մլ

_Աղ 2 թեյի գդալ

_Աղացած տավարի միս 500 գ

_Ձու 2 հատ

_Սպիտակ կաղամբ 150 գ

_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Սոխ 1 հատ

_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ

_Տմին  0.5 թեյի գդալ

_Ուրց 1 թեյի գդալ

_Մաղադանոս 0,5 փունջ

_Պղպեղ 0,5 թեյի գդալ

_Չորացրած անանուխ 1 թեյի գդալ

_Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

_Ջուր 1,5 բաժակ

_Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի

Աղացած մսով, նավակներ

Աղացած մսով, նավակներ

Աղացած մսով նավակներ. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ կարտոֆիլը և եփել: Երբ սառչի, կեղևը մաքրել և տրորել կարտոֆիլի պյուրե:

_Ավելացնել 50 գ քերած պանիր, կաթ, 1 թեյի գդալ աղ, պղպեղ և անանուխ, լավ խառնել:

_Կաղամբը բարակ, մանր կտրատել: Խորը ամանի մեջ այն խառնել աղացած մսին, ավելացնել քերած սխտոր, կտրատած սոխ և մաղադանոս, ձվերը, ալյուրը, յուղ, 1 թեյի գդալ աղ, չամանի սերմեր, ուրց և սև պղպեղ:

_Ձեռքով վերցնել աղացած մսի բավականաչափ մեծ մաս, ձևավորել երկարավուն կոտլետ և դնել այն բուսական յուղով յուղած ջեռոցի տապակի մեջ:

_Շարել կոտլետները, ապա փոսիկ անել յուրաքանչյուրի մեջ:

_Կարտոֆիլի զանգվածից պատրաստել նույն չափի կոտլետներ ևդնել յուրաքանչյուր մսի նավակի կենտրոնում:

_Ձեռքով սեղմեք կարտոֆիլը, կոտլետները մի փոքր հարթեցնելով:

_Տոմատի մածուկը ջրով բացել: Սոուսը լցնել կոլոլակների վրա, վրան ցանել քերած պանիր ​​և դնել 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե:

Աղացած մսով, նավակներ

Աղացած մսով, նավակներ

Աղացած մսով նավակները պատրաստ են: Մատուցել տաք վիճակում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մսով պիրոգ

Խնդրում ենք Գնահատեք