Աղացած մսով և մակարոնով ջեռեփուկի իրականում ամենահարմար բաղադրատոմսն է, եթե ուզում եք առանց ժամանակ կորցնելու հագեցնող և դյուրամարս ընթրիք պատրաստել
Այնպես որ, երբ երկար ժամանակ չունեք խոհանոցում անցկացնելու, բայց նաև ցանկանում եք սեղանին ավելի համեղ և սնուցող բան մատուցել, քան սովորական մակարոնեղենը, այդ դեպքերի համար մենք առաջարկում ենք պատրաստել նման ջեռեփուկ, դուք չեք փոշմանի:
Աղացած մսով և մակարոնով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_250 գ մակարոնեղեն
_200 գրամ կաթնաշոռ
_1 թեյի գդալ բուսական յուղ
_150-200 գրամ աղացած միս
_1 բաժակ թթվասեր
_աղ` ըստ ճաշակի
_ձու
Աղացած մսով և մակարոնով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
_Մակարոնեղենը խաշել աղած ջրի մեջ:
_Բուսական յուղի մեջ՝ ավելացնելով մի քիչ ջուր, տապակել աղացած միսը մինչև պատրաստ լինելը:
_Քամել խաշված մակարոնը, խառնել այն աղացած մսին, ավելացնել ձու, թթվասեր. աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի և կաթնաշոռը:
_Խառնել զանգվածը, բայց ոչ շատ ջանասիրաբար, որ չտրորվի մակարոնը: Լցնել կաղապարի մեջ և դնել 180 ° C տաքացված ջեռոցում:
_Թխել 15-20 րոպե, մինչև ոսկե դարչնագույն կեղև ստացվի:
Աղացած մսով և մակարոնով ջեռեփուկը պատրաստ է: Մատուցեք տաք վիճակում, որ համը լավագույն կերպով զգաք: Սա շատ համեղ կլինի, կհամոզվեք:
Վայելեք, բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Արագ պատրաստվող ընթրիք