Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Դյուրամարս և հագեցնող ուտեստ

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Այն կնվաճի ոչ միայն իր արտաքին ձևավորմամբ, այլև բաղադրիչների անսովոր համադրությամբ:

Այս աղցանի հիմնական առանձնահատկությունը քաղցր ու թթու խնձորն է: Այն համը դարձնում է ավելի արտահայտիչ, ավելացնում հյութեղություն: Բաղադրատոմսի երկրորդ, բայց ոչ պակաս հետաքրքիր առավելությունը մածունի վրա հիմնված հեշտ սոուսն է: 10 անգամ ավելի լավն է, քան մայոնեզը: Փորձիր!

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ձու 4 հատ

_Կոշտ պանիր 150 գ

_Խնձոր 2 հատ

_Բրինձ 100-150 գ

_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_Մածուն 200 մլ

_Կարրի 0,5 թեյի գդալ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Ծովախեցգետնի ձողիկներ 240 գ

_Սամիթ` ըստ ճաշակի

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Դյուրամարս և հագեցնող ուտեստ

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Պատրաստման եղանակը

_Նախապես եփել բրինձը և ձվերը, սառեցնել: Մաքրել ձվերը, մանր կտրատել:

_Քերել պանիրը, խնձորը կտրատել խորանարդիկներով: Պատրաստի կերակուրը լցնել խորը ամանի մեջ:

_Կտրել ծովախեցգետնի ձողերը անկյունագծով բարակ շերտերով:

_Զարդարելու համար առանձնացնել 2/3-ը, մնացածը մանրացնել և ավելացնել ընդհանուր բաղադրությանը:

_Մածունին խառնել աղ և կարրի: Այս խառնուրդով համեմել աղցանը, խառնել:

_Ցանկության դեպքում ավելացնել կտրատած սամիթ:

_Աղցանը ձևավորել ծովաստղի տեսքով լայն, հարթ ափսեի վրա: Վերևի մասը ծածկել ծովախեցգետնի ձողիկների կտորներով: Զարդարել կանաչիներով:

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով

Մատչելի մթերքներով բնօրինակ նախուտեստը պատրաստ է: Համաձայնեք, կրկնակի հաճելի է, երբ աղցանը և համեղ է, և գեղեցիկ: Խորհուրդ ենք տալիս պահպանել բաղադրատոմսը՝ այն չկորցնելու համար:

Աղցանը ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կարմիր աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք