Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Այն կնվաճի ոչ միայն իր արտաքին ձևավորմամբ, այլև բաղադրիչների անսովոր համադրությամբ:
Այս աղցանի հիմնական առանձնահատկությունը քաղցր ու թթու խնձորն է: Այն համը դարձնում է ավելի արտահայտիչ, ավելացնում հյութեղություն: Բաղադրատոմսի երկրորդ, բայց ոչ պակաս հետաքրքիր առավելությունը մածունի վրա հիմնված հեշտ սոուսն է: 10 անգամ ավելի լավն է, քան մայոնեզը: Փորձիր!
Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ձու 4 հատ
_Կոշտ պանիր 150 գ
_Խնձոր 2 հատ
_Բրինձ 100-150 գ
_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
_Մածուն 200 մլ
_Կարրի 0,5 թեյի գդալ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Ծովախեցգետնի ձողիկներ 240 գ
_Սամիթ` ըստ ճաշակի
Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Պատրաստման եղանակը
_Նախապես եփել բրինձը և ձվերը, սառեցնել: Մաքրել ձվերը, մանր կտրատել:
_Քերել պանիրը, խնձորը կտրատել խորանարդիկներով: Պատրաստի կերակուրը լցնել խորը ամանի մեջ:
_Կտրել ծովախեցգետնի ձողերը անկյունագծով բարակ շերտերով:
_Զարդարելու համար առանձնացնել 2/3-ը, մնացածը մանրացնել և ավելացնել ընդհանուր բաղադրությանը:
_Մածունին խառնել աղ և կարրի: Այս խառնուրդով համեմել աղցանը, խառնել:
_Ցանկության դեպքում ավելացնել կտրատած սամիթ:
_Աղցանը ձևավորել ծովաստղի տեսքով լայն, հարթ ափսեի վրա: Վերևի մասը ծածկել ծովախեցգետնի ձողիկների կտորներով: Զարդարել կանաչիներով:
Մատչելի մթերքներով բնօրինակ նախուտեստը պատրաստ է: Համաձայնեք, կրկնակի հաճելի է, երբ աղցանը և համեղ է, և գեղեցիկ: Խորհուրդ ենք տալիս պահպանել բաղադրատոմսը՝ այն չկորցնելու համար:
Աղցանը ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Կարմիր աղցան