Աղցան Հավով, Սնկով և Կորեական Գազարով. Համեղ ու հեշտ պատրաստվող նախուտեստ

հավով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Հաճույքով կպատրաստեք աղցան Հավով, Սնկով և Կորեական Գազարով:

Այս աղցանը կդառնա փրկարար միջոց ցանկացած տնային տնտեսուհու համար, երբ նա ստիպված է անսպասելի հյուրեր ընդունել:

Աղցանի համար կարող եք օգտագործել ցանկացած թռչնամիս: Կարելի է վերցնել ծառի սունկ, բայց քանի որ ավելի հաճախ է հանդիպում և մատչելի է` հանգիստ կարող եք վերցնել շամպինիոններ:

Աղցան Հավով, Սնկով

Աղցան Հավով, Սնկով և Կորեական Գազարով. Բաղադրությունը

_Հավի կրծքամիս — 500 գր

_Կորեական գազար — 300 գր

_Սունկ — 300 գր

_Սոխ — 100 գր

_Տապակման համար բուսական յուղ

_Մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ

_Աղ` ըստ համտեսի

Աղցան Հավով, Սնկով

Աղցան Հավով, Սնկով և Կորեական Գազարով.  Պատրաստման եղանակը

_Լցնել բուսական յուղը տապակի մեջ և տապակել մանր կտրատած սոխը, մինչև թեթև ոսկեգույն դառնա: Կտրատված սունկն ավելացնել սոխին և տապակել մինչև դրանք պատրաստ լինեն:

_Միավորել խորը ամանի մեջ կորեական գազարն ու սառեցված տապակած սնկերը: Եթե ​​կորեական գազարը շատ երկար է, խորհուրդ է տրվում նախապես մանրացնել այն:

_Սնկով և գազարով ամանի մեջ ավելացնել խաշած հավ և լցոնել մայոնեզով: Պետք է լավ խառնել ամեն ինչ: Պետք է հավի աղցանի համը տեսնել և ըստ դրա որոշել աղ ավելացնելու անհրաժեշտությունը:

Հավով, սնկով և կորեական գազարով աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք