Հաճույքով կպատրաստեք աղցան Հավով, Սնկով և Կորեական Գազարով:
Այս աղցանը կդառնա փրկարար միջոց ցանկացած տնային տնտեսուհու համար, երբ նա ստիպված է անսպասելի հյուրեր ընդունել:
Աղցանի համար կարող եք օգտագործել ցանկացած թռչնամիս: Կարելի է վերցնել ծառի սունկ, բայց քանի որ ավելի հաճախ է հանդիպում և մատչելի է` հանգիստ կարող եք վերցնել շամպինիոններ:
Աղցան Հավով, Սնկով և Կորեական Գազարով. Բաղադրությունը
_Հավի կրծքամիս — 500 գր
_Կորեական գազար — 300 գր
_Սունկ — 300 գր
_Սոխ — 100 գր
_Տապակման համար բուսական յուղ
_Մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ
_Աղ` ըստ համտեսի
Աղցան Հավով, Սնկով և Կորեական Գազարով. Պատրաստման եղանակը
_Լցնել բուսական յուղը տապակի մեջ և տապակել մանր կտրատած սոխը, մինչև թեթև ոսկեգույն դառնա: Կտրատված սունկն ավելացնել սոխին և տապակել մինչև դրանք պատրաստ լինեն:
_Միավորել խորը ամանի մեջ կորեական գազարն ու սառեցված տապակած սնկերը: Եթե կորեական գազարը շատ երկար է, խորհուրդ է տրվում նախապես մանրացնել այն:
_Սնկով և գազարով ամանի մեջ ավելացնել խաշած հավ և լցոնել մայոնեզով: Պետք է լավ խառնել ամեն ինչ: Պետք է հավի աղցանի համը տեսնել և ըստ դրա որոշել աղ ավելացնելու անհրաժեշտությունը:
Հավով, սնկով և կորեական գազարով աղցանը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավի մսով աղցան