Ամենահամեղ կարմիր պղպեղը. Այս մարինադով ձեր սեղանը պայծառ կլինի

Ամենահամեղ կարմիր պղպեղը Պահածոներ

Ամենահամեղ կարմիր պղպեղը. Այն կարելի է ուտել որպես խորտիկ կամ սառեցրած պահել ձմռան համար:

Ձմռանն այս պղպեղն ավելի համեղ է դառնում: Անպայման պատրաստեք: Պատրաստելը հեշտ է, եթե նախկինում ամեն ինչ դրվում էր բանկաների մեջ և մանրէազերծվում, ապա այժմ առանց չարչարվելու և խնդիրների, մենք մարինադը պարզապես լցնում ենք պլաստմասե տարայի մեջ և դնում սառցարանում:

Խորտիկն անհամեմատելի է, պայծառ ու գեղեցիկ, լավ է նայվում տոնական ընթրիքի սեղանի վրա, այն կարող եք նաև մատուցել ամեն օր:

Ամենահամեղ կարմիր պղպեղը

Ամենահամեղ կարմիր պղպեղը. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարմիր պղպեղ — 2,5 կգ

_Նեխուր — 200 գր

_Մաղադանոս — 150 գ

_Սխտոր — 80 — 100 գ

Մարինադ

_Բուսական յուղ — 1 բաժակ (250 մլ)

_Ջուր — 500 մլ

_Քացախ 9% — 60 մլ

_Դափնու տերև — 4 — 5 հատ

_Սև պղպեղի հատիկներ — 1 թեյի գդալ

_Շաքար — 1 ճաշի գդալ

_Աղ — 50 գ

Ամենահամեղ կարմիր պղպեղը

Ամենահամեղ կարմիր պղպեղը. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Ողողել կարմիր պղպեղը, հեռացնել սերմերը, կտրատել կանաչին ու սխտորը և պատրաստել մարինադը:

_Մարինադի համար վերցնել տափակ կաթսա, լցնել բուսական յուղ, ջուր, 1 ճաշի գդալ շաքար, 50 գրամ աղ, 60 մլ քացախ, դափնու տերև, 1 թեյի գդալ պղպեղի հատիկներ, մի բուռ սխտոր, սխտորի ցողուններ և մաղադանոս:

_Մարինադը եռալուն պես պղպեղը դնել մեջը:

_Եփել պղպեղը մարինադի մեջ միջին ջերմության վրա 2-2,5 րոպե:

_Ամանի մեջ հերթով դնել պղպեղը կանաչիներ (նեխուր և մաղադանոս), սխտոր, կրկին պղպեղ, լցնել մարինադը և վերջ: Վրան դնել ափսե և ծածկել կափարիչով:

_Թողնել սառնարանում 3 օր, այնուհետև տարածել պլաստմասե տարաների և պահել սառնարանի մեջ: Այս պղպեղը կարելի է ուտել որպես խորտիկ:

_Կամ կարող եք դնել պղպեղը բանկաների մեջ, լցնել մարինադ և մանրէազերծել եռացող ջրի մեջ 20 — 30 րոպե:

Ամենահամեղ կարմիր պղպեղը

Կարմիր պղպեղը և սմբուկը ամենավտանգավոր բանջարեղենն են, որը ստերիլիզացնելիս պետք է զգույշ լինել, պահպանել ջերմաստիճանի ճիշտ ռեժիմը: Հակառակ դեպքում գնեք խանութից, քանի որ արտադրության մեջ ստերիլիզացման գործընթացը տեղի է ունենում համապատասխան պայմաններում:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կարմիր պղպեղ

Խնդրում ենք Գնահատեք