Արագ թթու բանկայի մեջ. Առաջարկում ենք արագ ու պարզ եղանակ, որի դեպքում պետք է ընդամենը 20 րոպե, և հաջորդ օրը հիանալի խորտիկը պատրաստ է:
Բանկայի մեջ թթու պատրաստելու լավագույն միջոցը բանջարեղենը կորեական գազարի քերիչ օգտագործելն է: Բայց եթե չունեք, մի հուսահատվեք. Բանջարեղենը քերեք սովորական մանր քերիչով: Դա ոչ մի կերպ չի ազդի համի վրա:
Նախուտեստը, ստացվում ոչ միայն համեղ, այլև շատ գեղեցիկ, որովհետև դրա մեջ այնքան շատ գույներ կան: Աշնանային սեղանին մատուցեք ամառային օրերի հիշողություն:
Արագ թթու բանկայի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Սպիտակ կաղամբ 1,5 կգ
_բազուկ 1 հատ
_գազար 1 հատ
_սխտոր 1 գլուխ
_ջուր 1,4 լ
_շաքար 150 գ
_աղ 3 ճաշի գդալ
_9%-ոց քացախ 100 մլ
_դափնու տերև 2 հատ
_անուշաբույր պղպեղ 5 հատ
_սև պղպեղ 5 հատ
Արագ թթու բանկայի մեջ. Պատրաստման եղանակը
_Կաղամբը մանր խորանարդներով կտրատել, գազարն ու ճակնդեղը քերել:
_Մարինադ պատրաստելու համար ջրի ն ավելացնել շաքարը, աղը, դափնու տերևը և երկու պղպեղի տեսակները:
_Խառնուրդը եռացնել և եփել ևս 1 րոպե: Դրանից հետո լցնել 9%-ոց քացախը:
_Կաղամբը, գազարը, ճակնդեղը, մանր կտրատած սխտորը, նորից կաղամբը, ճակնդեղը և սխտորը շերտերով լցնել բանկայի մեջ:
_Լավ սեղմեք յուրաքանչյուր շերտը:
_Մարինադը լցնել բանջարեղենի վրա և թող սառչի: Բանկան սառնարանում դնել 1 օրով:
Դրանից հետո արագ թթուն բանկայի մեջ պատրաստ է: Նման բանջարեղենային աղցանը կատարյալ է ցանկացած ճաշատեսակի հետ մատուցելիս՝ կարտոֆիլով, բրնձով, հնդկացորենով, բանջարեղենով:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խառը ԹԹՈՒ ենք Դնում, Կարտոֆիլ ենք Խաշելու