Արագ թթու բանկայի մեջ. Համեղ նախուտեստ ստանալու պարզ տարբերակ

Արագ թթու բանկայի մեջ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Արագ թթու բանկայի մեջ. Առաջարկում ենք արագ ու պարզ եղանակ, որի դեպքում պետք է ընդամենը 20 րոպե, և հաջորդ օրը հիանալի խորտիկը պատրաստ է:

Բանկայի մեջ թթու պատրաստելու լավագույն միջոցը բանջարեղենը կորեական գազարի քերիչ օգտագործելն է: Բայց եթե չունեք, մի հուսահատվեք. Բանջարեղենը քերեք սովորական մանր քերիչով: Դա ոչ մի կերպ չի ազդի համի վրա:

Նախուտեստը, ստացվում ոչ միայն համեղ, այլև շատ գեղեցիկ, որովհետև դրա մեջ այնքան շատ գույներ կան: Աշնանային սեղանին մատուցեք ամառային օրերի հիշողություն:

Արագ թթու բանկայի մեջ

Արագ թթու բանկայի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սպիտակ կաղամբ 1,5 կգ

_բազուկ 1 հատ

_գազար 1 հատ

_սխտոր 1 գլուխ

_ջուր 1,4 լ

_շաքար 150 գ

_աղ 3 ճաշի գդալ

_9%-ոց քացախ 100 մլ

_դափնու տերև 2 հատ

_անուշաբույր պղպեղ 5 հատ

_սև պղպեղ  5 հատ

Արագ թթու բանկայի մեջ

Արագ թթու բանկայի մեջ. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբը մանր խորանարդներով կտրատել, գազարն ու ճակնդեղը քերել:

_Մարինադ պատրաստելու համար ջրի ն ավելացնել շաքարը, աղը, դափնու տերևը և երկու պղպեղի տեսակները:

_Խառնուրդը եռացնել և եփել ևս 1 րոպե: Դրանից հետո լցնել 9%-ոց քացախը:

_Կաղամբը, գազարը, ճակնդեղը, մանր կտրատած սխտորը, նորից կաղամբը, ճակնդեղը և սխտորը շերտերով լցնել բանկայի մեջ:

_Լավ սեղմեք յուրաքանչյուր շերտը:

_Մարինադը լցնել բանջարեղենի վրա և թող սառչի: Բանկան սառնարանում դնել 1 օրով:

Արագ թթու բանկայի մեջ

Դրանից հետո արագ թթուն բանկայի մեջ պատրաստ է: Նման բանջարեղենային աղցանը կատարյալ է ցանկացած ճաշատեսակի հետ մատուցելիս՝ կարտոֆիլով, բրնձով, հնդկացորենով, բանջարեղենով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խառը ԹԹՈՒ ենք Դնում, Կարտոֆիլ ենք Խաշելու

Խնդրում ենք Գնահատեք