Առաջարկում եմ փորձել առանց թխելու իմ ֆիրմային բաղադրատոմսով Բանանով կաթնաշոռային աղանդերը: Դա կօգնի ձեզ դիետայի դժվար ժամանակահատվածը հաղթահարել:
Ես պատրաստում եմ նուրբ սուֆլե պարզ և առողջարար մթերքներից: Քաղցրակերները կարող են աղանդերին շաքար ավելացնել: Ես չեմ ավելացնում իմ բաժնին: Հասած բանանի քաղցրությունը բավական է: Աղանդերը պետք չէ թխել, ինչը մեծապես հեշտացնում է գործընթացը: Բայց ձեզ հարկավոր է մի փոքր համբերություն, մինչ քաղցր զանգվածը կայունանում է:
Բանանով կաթնաշոռային աղանդեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Բանան 2 հատ
_Կաթնաշոռ 400 գ
_Կաթ 300 մլ
_Ժելատին 20 գ
_Շաքար 4 ճաշի գդալ
_Կաթնային շոկոլադ` ըստ ճաշակի
Բանանով կաթնաշոռային աղանդեր. Պատրաստման եղանակը
_Մաքրել բանանը, կտրել շերտերով և տրորել պյուրե:
_Ավելացնել կաթնաշոռը և խառնուրդը հասցնել համասեռ վիճակի: Կարող եք օգտագործել բլենդեր կամ խառնիչ:
_Ավելացնել շաքարավազ և լավ խառնել: Կարող եք ընդհանրապես չավելացնել ավելի դիետիկ աղանդեր ստանալու համար
_Կաթը մի փոքր տաքացնել և ավելացնել լուծվող ժելատին: Խառնել այնքան ժամանակ, մինչև այն ամբողջությամբ լուծվի:
_Կաթը լցնել կաթնաշոռի ամանի մեջ և լավ հարել: Լցնել խառնուրդը բաժիններով՝ բաժակների մեջ:
_Աղանդերը դնել սառնարանում 2-3 ժամ, մինչև այն ամբողջովին պնդանա:
_Պատրաստի սուֆլեի վրա շաղ տալ քերած շոկոլադ:
Ամռանը ես զարդարում եմ սառը աղանդերը թարմ հատապտուղներով: Արդյունքը շատ թեթև և թարմացնող հաճույք է ամբողջ ընտանիքի համար: Նույն հատապտուղները կարող եք ավելացնել հենց սուֆլեին `բանանը փոխարինելով կամ լրացնելով: Այդ դեպքում դուք կունենաք միանգամից մի քանի համային տեսականի ընտրելու համար:
Բանանով կաթնաշոռային աղանդերը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ առանց ջեռոցի Տիեզերք