Բանջարեղենով ռագու Վինեգրետ. Երբ ուզում ես պարզ սնունդ, առանց ավելորդությունների

Բանջարեղենով ռագու Վինեգրետ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Երբ հոգնում եք ճոխ ու երկար պատրաստվող ուտեստներից, կարող եք պատրաստել Բանջարեղենով ռագու Վինեգրետ: Չգիրացնող, բայց հագեցնող, պարզ ու շատ բուրավետ այս ուտեստը հաստատ ոչ մեկին անտարբեր չի թողնի:

Ռագուի հիմնական բաղադրիչներն են ճակնդեղը, գազարը, կաղամբը, կարտոֆիլը: Այստեղից էլ առաջացել է անվանումը՝ Վինեգրետ: Այն պատրաստվում է գործնականում առանց ձեր մասնակցության: Պատրաստի տաք ռագուին կարող եք ավելացնել պահածոյացված ոլոռ և թթու վարունգ: Կատարյալ դիետիկ ընթրիք է ստացվում, վայելեք:

Բանջարեղենով ռագու Վինեգրետ

Բանջարեղենով ռագու Վինեգրետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարտոֆիլ 1 կգ

_Ճակնդեղ 2 հատ

_Գազար 2 հատ

_Սպիտակ կաղամբ 400 գ

_Սոյայի սոուս 30 մլ

_Արևածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ

_Սխտոր 4 պճեղ

_Իտալական համեմունքներ 1,5 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

_Աղ` ըստ ճաշակի

Բանջարեղենով ռագու Վինեգրետ

Բանջարեղենով ռագու Վինեգրետ. Պատրաստման եղանակը

_Սոյայի սոուսը և ձեթը խառնել լցոնելու համար: Ավելացնել ճզմած սխտոր, համեմունքներ և մանրակրկիտ խառնել:

_Մաքրել բանջարեղենը, կտրել փոքր խորանարդի մեջ, կաղամբը մանրացնել և լցնել խորը ամանի մեջ:

_Լցնել սոուսը բանջարեղենի վրա և մանրակրկիտ խառնել: Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել աղ, եթե բավարար չլինի:

_Ջեռոցի տապակի վրա դնել խոհարարական տոպրակը և դրա մի ծայրը կապել: Լցնել պատրաստված բանջարեղենը տոպրակի մեջ, կապել մյուս եզրը:

_Դնել տապակը 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 45 րոպե:

Բանջարեղենով ռագու Վինեգրետ

Բանջարեղենով ռագուն պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլով աղցան

Համեղ վինեգրետ

Խնդրում ենք Գնահատեք