Այսօր ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում պարզ եղանակ, որով կթխեք Բարձր բիսկվիթ մածունով: Այս բիսկվիթը բոլորովին չոր չէ, այն բավական խոնավ է ստացվում և իդեալական է 3D տորթերի համար, այնքան բարձր է ու հարմար:
Նման բիսկվիթի մյուս առավելությունն այն է, որ պետք չէ սպասել, մինչև այն հանգստանա, կարող եք անմիջապես քսել կրեմը:
Բարձր բիսկվիթ մածունով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Մածուն 220 գր
_Բուսական յուղ 80 գր
_Ձու 3 հատ
_Ալյուր 300 գր
_Շաքար 220 գր
_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
_Աղ 1 պտղունց
_Սոդա 1/2 թեյի գդալ
Բարձր բիսկվիթ մածունով. Պատրաստման եղանակը Քայլ առ քայլ
_Խառնել ալյուրը, փխրեցուցիչը, աղը և սոդան:
_Հարել ձվերը շաքարավազի և աղի հետ` օգտագործելով հարիչը: Հարել ամեն ինչ մեծ արագությամբ 10 րոպե:
_Ձվերին ավելացնել մածուն և բուսական յուղ: Խառնել մինչև հարթ զանգված ստացվի՝ 30 վայրկյան:
_Այժմ ավելացնել չոր բաղադրիչները և հարել, մինչև հարթ լինի, մոտ 1-2 րոպե, միջին արագությամբ:
_Խմորը 5 րոպե թողնել կաղապարի մեջ:
_Կարող եք վերցնել ցանկացած ձևաման, բայց այս դեպքում օգտագործվել է 16 սմ տրամագծով, բարձր կաղապար: Ներքևի մասը ծածկել յուղաթղթով, դրսի կողմից ներքևի մասը կարելի է փաթաթել փայլաթիթեղով, որպեսզի խմորը դուրս չգա:
_Խմորով կաղապարը ծածկել փայլաթիթեղով և ուղարկել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոց: Բիսկվիթը թխել 55 րոպե: Փայտե շամփուրով ստուգեք պատրաստ լինելը, այն պետք է չոր դուրս գա:
_Թողեք, որ պատրաստի թխվածքաբլիթը 5 րոպե սառչի ձևամանի մեջ, ապա հանեք և թող ամբողջովին սառչի մետաղալարով ցանցի վրա:
Ամեն ինչ այնքան պարզ է և անչափ համեղ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ Խուճուճ