Բարձր բիսկվիթ մածունով. Իդեալական է տարբեր տորթերի կամ հենց այդպես մատուցելու համար

Բարձր բիսկվիթ մածունով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Այսօր ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում պարզ եղանակ, որով կթխեք Բարձր բիսկվիթ մածունով: Այս բիսկվիթը բոլորովին չոր չէ, այն բավական խոնավ է ստացվում և իդեալական է 3D տորթերի համար, այնքան բարձր է ու հարմար:

Նման բիսկվիթի մյուս առավելությունն այն է, որ պետք չէ սպասել, մինչև այն հանգստանա, կարող եք անմիջապես քսել կրեմը:

Բարձր բիսկվիթ մածունով. Իդեալական է տարբեր տորթերի կամ հենց այդպես մատուցելու համար

Բարձր բիսկվիթ մածունով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Մածուն 220 գր

_Բուսական յուղ 80 գր

_Ձու 3 հատ

_Ալյուր 300 գր

_Շաքար 220 գր

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Աղ 1 պտղունց

_Սոդա 1/2 թեյի գդալ

Բարձր բիսկվիթ մածունով

Բարձր բիսկվիթ մածունով. Պատրաստման եղանակը Քայլ առ քայլ

_Խառնել ալյուրը, փխրեցուցիչը, աղը և սոդան:

_Հարել ձվերը շաքարավազի և աղի հետ` օգտագործելով հարիչը: Հարել ամեն ինչ մեծ արագությամբ 10 րոպե:

_Ձվերին ավելացնել մածուն և բուսական յուղ: Խառնել մինչև հարթ զանգված ստացվի՝ 30 վայրկյան:

_Այժմ ավելացնել չոր բաղադրիչները և հարել, մինչև հարթ լինի, մոտ 1-2 րոպե, միջին արագությամբ:

_Խմորը 5 րոպե թողնել կաղապարի մեջ:

_Կարող եք վերցնել ցանկացած ձևաման, բայց այս դեպքում ​​օգտագործվել է 16 սմ տրամագծով, բարձր կաղապար: Ներքևի մասը ծածկել յուղաթղթով, դրսի կողմից ներքևի մասը կարելի է փաթաթել փայլաթիթեղով, որպեսզի խմորը դուրս չգա:

_Խմորով կաղապարը ծածկել փայլաթիթեղով և ուղարկել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոց: Բիսկվիթը թխել 55 րոպե: Փայտե շամփուրով ստուգեք պատրաստ լինելը, այն պետք է չոր դուրս գա:

_Թողեք, որ պատրաստի թխվածքաբլիթը 5 րոպե սառչի ձևամանի մեջ, ապա հանեք և թող ամբողջովին սառչի մետաղալարով ցանցի վրա:

Բարձր բիսկվիթ մածունով

Ամեն ինչ այնքան պարզ է և անչափ համեղ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ Խուճուճ

Խնդրում ենք Գնահատեք