Այս թարմ Գազարով և պանրով աղցանը սիրելու մի քանի պատճառ կա: Նախ, այն իսկապես համեղ է: Կիտրոնի սոուսը, տտիպ համը և կծու համեմունքները սովորական գազարը վերածում են զարմանալի բանի: Քաղցր չամիչ, աղի ֆետա պանիր …
Մթերքների այս համադրությունը ձեզ կտա համի զգացողությունների աննկարագրելի ներկապնակ:
Այս ուտեստի մյուս դրական կողմերից մեկն էլ այն է, որ աղցանը թեթև է և թարմացնող: Ֆետա պանիրը դրան տալիս է հատուկ նրբագեղություն: Աղցանի համար վերցվող մթերքներն ամրացնում են իմունային համակարգը և օրգանիզմը հագեցնում վիտամիններով, ուստի հատկապես օգտակար է այն ուտել գարնանը և աշնանը:
Ցանկության դեպքում չամիչը կարող է փոխարինվել հաղարջով: Երբեմն աղցանին ավելացնում են նաև մեղր և նարինջ:
Գազարով և պանրով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Գազար 5 հատ
_Կարմիր սոխ 1 հատ
_Մաղադանոս 1 փունջ
_Ձիթապտղի յուղ 3 ճաշի գդալ
_Կիտրոնի հյութ 30 մլ
_Չաման 0.5 թեյի գդալ
_Սև պղպեղ (աղացած) 1 ըստ ճաշակի
_Չամիչ 2 ճաշի գդալ
_Ֆետա պանիր 300 գ
_Սխտոր 1 պճեղ
_Համեմ 1 փունջ
Գազարով և պանրով աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Կիտրոնի հյութը խառնել ձիթապտղի յուղի հետ, ավելացնել պղպեղ, չաման, համեմ և սխտոր:
_Գազարը մանր կտրատել կամ քերել: Կարմիր սոխը կտրել բարակ օղակներով:
_Գազարին ավելացնել սոխը, չամիչը, մանրացված մաղադանոսը, ֆետա պանիրը և կիտրոնի սոուսը: Լավ խառնել ամեն ինչ և մատուցել;
Ո՞վ կմտածեր, որ նման պարզ աղցանն այնքան հետաքրքիր կլինի համտեսել: Ի դեպ, դուք կարող եք ինքներդ ավելացնել, կամ պակասեցնել որոշ բաղադրիչներ՝ կախված ձեր նախասիրություններից։
Այժմ դուք գիտեք, թե ինչ կարելի է պատրաստել հասարակ գազարով: Ձեր ընկերները նույնպես հետաքրքրված կլինեն, ուստի կիսվեք այս բաղադրատոմսով սոցիալական ցանցերում:
Գազարով և պանրով աղցանը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Պարզ և արագ աղցան