Դասական վինեգրետ. Սրանից չի կարելի չփորձել օգտակար և վիտամիններով հարուստ բուսական աղցան

դասական վինեգրետ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Դասական վինեգրետ. Օգտակար և վիտամիններով հարուստ բուսական աղցան ձեր սեղանի համար:

Ինչ կարող է լինել ավելի համեղ, քան դասական վինեգրետը: Այն ունի շատ գունեղ և հաճելի տեսք, դրա շնորհիվ ավելի ախորժելի է դառնում:

Իդեալական է ընտանեկան ճաշի և տոնական սեղանի համար:

դասական վինեգրետ

Դասական վինեգրետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Կարտոֆիլ 4 հատ

_Գազար 2 հատ

_Սոխ 60 գր

_Թթու կաղամբ 300 գր

_Թթու վարունգ 5 հատ

_Ճակնդեղ 2 հատ

_Կանաչ ոլոռ 1 բանկա

_Բուսական յուղ 5 ճաշի գդալ

_Աղացած սև պղպեղ` ըստ համտեսի

_Աղ ըստ համտեսի

_Սամիթ 35 գր

դասական վինեգրետ

Դասական վինեգրետ. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ կարտոֆիլը, դրանք լցնել եռացող ջրի մեջ և եփել մինչև պատրաստ լինի մոտ 20-25 րոպե, կախված կարտոֆիլի տեսակից: Պատրաստությունը հեշտ է ստուգել `պալարները կտրելով սուր դանակի ծայրով: Չարժե կարտոֆիլը եփել այնքան, որ կտրատելիս դրանք վերածվեն կարտոֆիլի պյուրեի: Ջրից հանել, թող սառչի, մաքրել և կտրատել փոքր խորանարդներով:

_30-35 րոպե եփել գազարը, սառեցնել, կեղևահան անել և կտրել կարտոֆիլի պես փոքր խորանարդիկներով: Կարելի է գազարը նույն կաթսայի մեջ խաշել կարտոֆիլի հետ:

_Թթու վարունգների ծայրերը կտրել և մանրացնել դրանք նույնպիսի փոքր խորանարդներով, ինչպես կարտոֆիլն ու գազարը:

_Խաշել ճակնդեղը, եփել մոտ 40 րոպե, թող սառչի, մաքրել և քերել խոշոր քերիչով:

_Լվանալ սոխը և մանր կտրատել: Լվանալ և նույնպես մանր կտրատել կանաչիները:

_Այժմ աղցանի ամանի մեջ խառնել կարտոֆիլը, գազարը, վարունգը և կանաչ ոլոռը:

_Ավելացնել ճակնդեղը և կաղամբ:

_Աղը և պղպեղը ավելացնել ըստ ձեր նախընտրության` աչքաչափով: Աղցանի վրա շաղ տալ սամիթ և լցնել չզտված բուսական յուղ և լավ խառնել:

դասական վինեգրետ

Դասական վինեգրետը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր բաղադրիչով վինեգրետ

Խնդրում ենք Գնահատեք