Դդմիկով նախուտեստ պատրաստելը հեշտ է, բայց շատ համեղ է ստացվում: Ես ցուկկինի եմ պատրաստել ըստ տարբեր բաղադրատոմսերի, և այս բաղադրատոմսը ինձ համար 2-ը կլինի ըստ առաջնահերթության, քանի որ առաջինը ես պարզապես սիրում եմ թավայի մեջ տապակած դդմիկի կտորներ, վրան սխտոր լցրած:
Բայց հիմա մենք պատրաստելու ենք այնպիսի համեղություն, որ հեքիաթային համ ունի, որ անհնար է պատմել, ոչ էլ գրիչով նկարագրել, ինչպես ասում են:
Դդմիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Դդմիկ 3 հատ
_Բուսական յուղ՝ ըստ ճաշակի
_Աղ` ըստ ճաշակի
_Կարտոֆիլ 300 գր
_Սոխ 1/2 հատ
_Մոցարելա 125 գր
_Մաղադանոս
_Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
_Չորահաց 1 ճաշի գդալ
_Պանիր 50 գր
Դդմիկով նախուտեստ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Կտրել երիտասարդ դդմիկը կտորներով՝ երկարությամբ:
_Շարել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա: Վրձինով քսել վրան բուսական յուղով և աղ անել:
_Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե:
_Կարտոֆիլը եփել և պյուրե տրորել: Տապակել սոխը տապակի մեջ մինչ ոսկե դարչնագույնը:
_Մոցարելան կտրել փոքր խորանարդիկներով: Կարտոֆիլին ավելացնել տապակած սոխ, պանիր, մանր կտրատած կանաչիներ, աղ ու պղպեղ անել ըստ ճաշակի:
_Պատրաստի դդմիկի շերտերի վրա դնել միջուկը և ոլորել:
_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, խոզանակով յուղել և վրան ցանել չորահացի փշրանքները:
_Դասավորել դդմիկով գլանափաթեթները, վրան ցանել քերած պանիր:
_Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե:
Դդմիկով նախուտեստը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Լցոնած սմբուկ