Դդմիկով նախուտեստ. Հեշտ պատրաստվող և աներևակայելի համեղ

Դդմիկով նախուտեստ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկով նախուտեստ պատրաստելը հեշտ է, բայց շատ համեղ է ստացվում: Ես ցուկկինի եմ պատրաստել ըստ տարբեր բաղադրատոմսերի, և այս բաղադրատոմսը ինձ համար 2-ը կլինի ըստ առաջնահերթության, քանի որ առաջինը ես պարզապես սիրում եմ թավայի մեջ տապակած դդմիկի կտորներ, վրան սխտոր լցրած:

Բայց հիմա մենք պատրաստելու ենք այնպիսի համեղություն, որ հեքիաթային համ ունի, որ անհնար է պատմել, ոչ էլ գրիչով նկարագրել, ինչպես ասում են:

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդմիկ 3 հատ

_Բուսական յուղ՝ ըստ ճաշակի

_Աղ` ըստ ճաշակի

_Կարտոֆիլ 300 գր

_Սոխ 1/2 հատ

_Մոցարելա 125 գր

_Մաղադանոս

_Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Չորահաց 1 ճաշի գդալ

_Պանիր 50 գր

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Կտրել երիտասարդ դդմիկը կտորներով՝ երկարությամբ:

_Շարել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա: Վրձինով քսել վրան բուսական յուղով և աղ անել:

_Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե:

_Կարտոֆիլը եփել և պյուրե տրորել: Տապակել սոխը տապակի մեջ մինչ ոսկե դարչնագույնը:

_Մոցարելան կտրել փոքր խորանարդիկներով: Կարտոֆիլին ավելացնել տապակած սոխ, պանիր, մանր կտրատած կանաչիներ, աղ ու պղպեղ անել ըստ ճաշակի:

_Պատրաստի դդմիկի շերտերի վրա դնել միջուկը և ոլորել:

_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, խոզանակով յուղել և վրան ցանել չորահացի փշրանքները:

_Դասավորել դդմիկով գլանափաթեթները, վրան ցանել քերած պանիր:

_Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե:

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Լցոնած սմբուկ

Խնդրում ենք Գնահատեք