Դեղձի ջեմ առանց եփելու. Ձմռանն այն անփոխարինելի կլինի թե նախաճաշի թե խմորեղեն պատրաստելու ժամանակ

Դեղձի ջեմ առանց եփելու. ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Դեղձի ջեմ առանց եփելու. Սա լավ տարբերակ է, որով ձմռան համար դեղձ եմ պահպանում: Սա թե հարմար լցոն է նրբաբլիթների համար և կարող է օգտագործվել աղանդերներ պատրաստելու դեպքում:

Փոքրիկները շատ սիրում են ուղղակի ուտել այս պահածոյացված քաղցրավենիքը գդալով և շատ կարևոր է, որ նրանք ուտում են համեղ, տնական և առողջ սնունդ:

Հուսով եմ, որ դեղձ պատրաստելու վերաբերյալ այս խորհուրդը օգտակար կլինի ձեզ համար: Եվ հավատացեք ինձ, իմ սառնարանը նույնպես շատ մեծ չէ, բայց համեղ պահածոյի համար միշտ էլ տեղ կլինի:

Դեղձի ջեմ առանց եփելու.

Դեղձի ջեմ առանց եփելու. Բաղադրիչները

_ դեղձ — 1 կգ

_ շաքար — 900 գրամ

Դեղձի ջեմ առանց եփելու.

Դեղձի ջեմ առանց եփելու. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_ Լվանալ դեղձերը, կլպել դրանք և հանել կորիզները:

_ Նման պահածո պատրաստելու համար լավագույնը շատ հասունացած դեղձերն են, որոնք լավ են մշակվում:

_ Կտրել դեղձը կտորներով և դրանք բլենդերով հարել: Եթե ​​բլենդեր չունեք, կարող եք օգտագործել սովորական մսաղացը:

_ Դեղձի փոքրիկ կտորներ են մնում և դա լավ է:

_ Շաքարավազն ավելացնել դեղձի խյուսին և խառնել մինչև այն ամբողջովին լուծվի:

_ Ստերիլիզացնել բանկաները (լավ կլինի փոքր բանկաներ վերցնել) ցանկացած եղանակով, որը հարմար է ձեզ:

_ Լցնել բանկաները արդյունքում ստացված խյուսով և պահել սառնարանում:

Այս եղանակով կարելի է պատրաստել նաև ազնվամորու և ելակի ջեմ:

Դեղձի ջեմ առանց եփելու.
Դեղձի ջեմն առանց եփելու պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք