Թաբուլե. Պատրաստեք ու հանգիստ կերեք առանց կազմվածքի համար անհանգստանալուվքեր ցանկանում են պահպանել իրենց կազմվածքը

Թաբուլե ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Եթե ​​համեղ ու առողջարար, հետաքրքիր աղցան եք փնտրում, ուրեմն ժամանակն է պատրաստել թաբուլե:

Սա ցնցող նախուտեստ է, որը հիմնված է բլղուրի (մանրացված ցորեն) և մաղադանոսի վրա: Անանուխը և այլ կանաչիները հատուկ համ են հաղորդում աղցանին: Աղցանը պետք է համեմել ձիթապտղի յուղով և կիտրոնի հյութով:

Այս աղցանը հիանալի է նրանց համար, ովքեր ցանկանում են պահպանել իրենց կազմվածքը: Ցածր կալորիականությամբ ուտեստի գաղտնիքն այն է, որ այն պարունակում է շատ մաղադանոս, որն օգնում է նիհարել և նորմալացնում մարմնում նյութափոխանակության գործընթացները:

Եթե հետևեք այն դիետային, որում գերակշռում է թեթև սնունդը և շատ կանաչիներ, դուք մի քանի օրից կսկսեք կորցնել քաշ:

Թաբուլե

Թաբուլե. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Մաղադանոս 2.5 փունջ

_Բլղուր 100 գ

_Ջուր 0,5 բաժակ

_Կանաչ սոխ 30 գ

_Լոլիկ 3 հատ

_Ձիթապտղի յուղ 5 ճաշի գդալ

_Կիտրոնի հյութ 35 մլ

_Անանուխ՝ ըստ ճաշակի

_Աղ` ըստ ճաշակի

Թաբուլե

Թաբուլե

Թաբուլե

Թաբուլե. Պատրաստման եղանակը

_Եռացող ջուրը լցնել բլղուրի վրա և թողնել ծածկված մնա 30 րոպե:

_Լվանալ կանաչիները և մանր կտրատել: Դրանից հետո կտրատել լոլիկը:

_Սառած ու քամված բլղուրը, լոլիկը և կանաչիները լցնել խորը ամանի մեջ:

_Կիտրոնի հյութը և ձիթապտղի յուղը լցնել աղցանի վրա:

_Համեմել աղով և պղպեղով: Լավ խառնել:

Եթե ​​բլղուրը խնդրահարույց է ձեզ համար, ապա այն փոխարինեք կուսկուսով կամ սովորական ցորենի ձավարով:

Թաբուլե

Կերեք այս համեղ աղցանը և պահպանեք հիանալի կառուցվածքը:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Թաբուլե

Խնդրում ենք Գնահատեք