Թթու վարունգ. Մենք կիսվում ենք այս պարզ բաղադրատոմսով, քանի որ պետք է միշտ պատրաստ լինել թարմ վարունգի սեզոնին:
Թարմ բանջարեղենը լավ կլինի պահպանել ձմեռվա համար: Ամենահին ու փորձված մեթոդն իհարկե, թթվեցումն է: Բայց, եկեք չմոռանանք, որ թեթև թթվեցրած բանջարեղենը հարգի է ոչ միայն ցուրտ եղանակին: Այնպես որ, առաջարկում ենք ծանոթանալ մեր սիրելի բաղադրատոմսերի հետ: Եվ այսպես, եկեք թթու վարունգ պատրաստենք:
Թթու վարունգ. 3 լ բանկա պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է
_վարունգ
_ջուր 1,5 լ
_աղ 3 ճաշի գդալ
_քացախ 2 ճաշի գդալ
_ծովաբողկ տերևներ
_սամիթ
_հաղարջի տերևներ
_սխտոր 1 գլուխ
Թթու վարունգ. Պատրաստման եղանակը
_Լվանալ բանկաները, ներքևում դնել լվացված կանաչիներ և սխտորի պճեղներ:
_Լվանալ վարունգները և դրանցով լցնում բանկան՝ արանքներում դնելով սխտորի պճեղներ և կանաչիներ:
_Լցնել քացախը բանկայի մեջ:
_Ջուրը եռացնել, աղը լուծել դրա մեջ, եռացնել ևս մեկ րոպե և տաք վիճակում լցնել բանկայի մեջ:
_Բանկան փակել պլաստիկ կափարիչով և դնել սառը տեղում:
_Աղաջրի չափերը նշված են 3 լիտրանոց մեկ բանկայի համար: Հետևաբար, ճիշտ հաշվարկեք ձեր ունեցած քանակությամբ մթերքի համար անհրաժեշտ ծավալները:
Ըստ ձեր ճաշակի կանաչիներ ավելացրեք: Օրինակ, հայտնի է, որ շատերը մաղադանոս, կաղնու տերևներ են օգտագործում: Դուք կարող եք նաև փորձարկել և խառնել անուշաբույր պղպեղը սև պղպեղի հետ:
Թթուն պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Մալականի թթու