Թխվածքաբլիթներ դեղնուցով. Սրանք հենց այն են, ինչ փնտրում էիք

Թխվածքաբլիթներ դեղնուցով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Այսօր կկիսվեմ Թխվածքաբլիթներ դեղնուցով պատրաստելու բաղադրատոմսով, որը վերջերս գտա մի ամսագրում:

Նկատել եմ, որ հիմնականում մեր տնական թխվածքների ամենահաջող բաղադրատոմսերը խորհրդային արմատներ ունեն: Նման նրբությունները միշտ ստացվում են բերվում առաջին անգամ և անմիջապես նվաճում են ուտողների սրտերը:

Ինչո՞ւ այդ դեպքում հեծանիվ հորինել, եթե ամեն նոր բան մոռացված հինն է: Այնպես որ, եթե ​​դուք փնտրում եք թխելու արագ և էժան բաղադրատոմս, ապա ես պետք է շնորհավորեմ ձեզ: Խմորը կարելի է պատրաստել սառնարանում գտնվող մթերքներով:

Թխվածքաբլիթներ դեղնուցով

Թխվածքաբլիթներ դեղնուցով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ցորենի ալյուր 200 գ

_Ձվի դեղնուց 4 հատ

_Կարագ 2 ճաշի գդալ

_Շաքար 1 ճաշի գդալ

_Թթվասեր 2 ճաշի գդալ

_Կիտրոնի կեղևի քերուկ 2 թեյի գդալ

_Վանիլային շաքար՝ ըստ ճաշակի

Թխվածքաբլիթներ դեղնուցով

Թխվածքաբլիթներ դեղնուցով

Թխվածքաբլիթներ դեղնուցով. Պատրաստման եղանակը

_Ցորենի ալյուրը մաղել խորը ամանի մեջ: Փոսիկ անել, մեջը լցնել խորանարդաձև կտրատած սառը կարագ, շաքար, դեղնուցներ և թթվասեր:

_Ամանի մեջ բաղադրիչներին ավելացնել վանիլային շաքար և կիտրոնի քերուկ: Միքսերով հունցել ամուր, առաձգական խմոր: Կարող է անհրաժեշտ լինել մի փոքր ավելի շատ ալյուր:

_Պատրաստի խմորը գրտնակել ալյուր ցանած մակերեսի վրա: Կտրատել այն բարակ շերտերով: Խմորի յուրաքանչյուր շերտի եզրին կտրվածքներ անել:

_Շերտերը ոլորել ծաղկի նման: Բլիթները տեղափոխել նախապես յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:

_Խմորի վրա շաղ տալ շագանակագույն կամ սովորական շաքար:

_Բլիթները թխել 15 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, մինչև պատրաստ լինելը՝ թխվածքաբլիթները կդառնան ոսկեգույն դարչնագույն:

Այո, դժվար է զարմացնել փորձառու տնային տնտեսուհիներին այս բաղադրատոմսով: Այնուամենայնիվ, թխվածքաբլիթները միշտ ստացվում են համեղ, ու փխրուն և մատուցելիս լավ տեսք ունեն:

Թխվածքաբլիթներ դեղնուցով

Թխվածքաբլիթները դեղնուցով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Խնդրում ենք Գնահատեք