Լավաշով ուտեստ. Այնքան համեղ է, որ միլիոն արժե
Շատ ժամանակ չունեցողներին առաջարկում ենք պատրաստել չքնաղ ուտեստ:
Այս բաղադրատոմսով ուտեստը շատ պարզ է, բայց այնքան համեղ ու գրավիչ տեսք ունի, որ կարող եք մատուցել հյուրերին: Այն պատրաստվում է արագ, պարզ և հեշտ, անգամ ամենաալարկոտ կամ անփորձ մեկը կկարողանա պատրաստել այս աներևակայելի համեղ նախուտեստը:
Լավաշով ուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Լավաշ 2 հատ
Լցոնում
_Հավի կրծքամիս 500 գ.
_2 սոխ
_Քերած պանիր 150 գ
_Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Սոուս
_100 մլ գազով հանքային ջուր
_Կաթ 100 մլ
_Արևածաղկի ձեթ 100 մլ
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Ձու 1 հատ
Լավաշով ուտեստ. Պատրաստման եղանակը
_Նախ, կտրատել սոխը, տապակել բուսայուղով թավայի մեջ: Հետո սոխին ավելացնել մանր կտրատած հավի կրծքամիսը: Տապակել մինչև պատրաստ լինելը:
_Ավելացնել աղ և պղպեղ` ըստ ճաշակի:
_Այժմ պատրաստել սոուսը, դրա համար խորը ամանի մեջ լցնել գազավորված ջուր, կաթ և բուսական յուղ, աղ անում, կոտրում ձուն: Այս ամենը մանրակրկիտ հարել:
_Լավաշը կտրատել նեղ շերտերով, շերտի վրա խոզանակով քսել ստացված սոուսը, լցոնը դնել մի եզրին, վրան ավելացնել քերած պանիր և փաթաթել այն:
_Շարել այսպիսով ստացված գլանափաթեթները ջեռոցի տապակի մեջ, վրան առատորեն լցնել սոուսը, թող ներծծվի 10-20 րոպե, հետո վրան լցնել քնջութի սերմեր:
_Այժմ մնում է 20 րոպե թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Լավաշով ուտեստը պատրաստ է: Մատուցեք և վայելեք այս համեղ ու արագ պատրաստվող ուտեստը
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով համեղ լազանյայի տարբերակ է ներկայացվում ստորև.