Լյարդով բլիթներ. Թեթև ընթրիք

Լյարդով բլիթներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լյարդով բլիթներ պարզ եղանակով:

Սովորաբար, եթե հավի լյարդ եք պատրաստելու, պետք է ժամանակին նախապատրաստվել: Սովորաբար պետք է եռացրած ջուր լցնել դրա վրա և մանրացնել բլենդերով: Բայց եթե 10 րոպեի ընթացքում համեղ կերակուր եք ուզում, ապա պետք է պատրաստել լյարդով նրբաբլիթներ:

Աներևակայելի պարզ, բայց համեղ ուտեստ: Լյարդով բլիթը ներսից շատ հյութեղ է, իսկ դրսից ծածկված՝ փխրուն կեղևով: Կողմնակի ուտեստն ինքներդ ընտրեք ՝ հնդկաձավար, բրինձ, կարտոֆիլ կամ բանջարեղեն: Լյարդի նրբաբլիթներով ամեն ինչն է համեղ:

Լյարդով բլիթներ

Լյարդով բլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի լյարդ 1 կգ

_Սոխ 1 հատ

_Օսլա 100 գ

_Ձու 2 հատ

_Աղ` ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

_Արևածաղկի ձեթ `ըստ ճաշակի

Լյարդով բլիթներ

Լյարդով բլիթներ

Լյարդով բլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Մանր կտրատել լյարդը և սոխը: Հարել ձվերը, ավելացնել աղ և պղպեղ, խառնել:

_Ավելացնել օսլան և կրկին լավ հարել:

_Տաքացնել բուսայուղը տապակի մեջ և տապակել նրբաբլիթները երկու կողմերից մինչև պատրաստ լինելը:

Այժմ կարող եք հավի լյարդը պատրաստել ոչ միայն արձակուրդներին կամ հանգստյան օրերին, պետք է միայն մի քանի րոպե խմորը հունցելու համար, այնուհետև նույնքան՝ տապակելու համար:

Լյարդով բլիթներ

Լյարդի կոտլետները կարելի է մատուցել նաև սառը, բայց տաք վիճակում դրանք, իհարկե, ավելի համեղ են:

Լյարդով բլիթները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Փքուն կարկանդակ

Խնդրում ենք Գնահատեք